Az ajakápoló gyűjtés normális?
Figyelt kérdés
Régebben gyűjtöttem őket évekig, aztán arra jutottam, hogy á, ez hülyeség, és abbahagytam.
Most, felnőtt fejjel ott tartok, hogy megint van 7, és elindultam a lejtőn.
Ez normális?
2014. dec. 5. 14:17
1/3 anonim válasza:
Szerintem alapból hülyeség bármilyen kozmetikumot/tisztálkodószert gyűjteni, mert csak megromlanak és akkor fölösleges pénzkidobás volt.
2/3 anonim válasza:
Hát ártani nem ártasz vele senkinek.
De tényleg nincs értelme. Annyit elhasználni képtelenség, aztán megavasodik és eleinte észre sem veszed, kened tovább magadra, fujj.
3-4 darab még teljesen jó, legyen egy a táskádban vagy zsebedben, otthon, munkahelyen, de többre nem hiszem, hogy szükség van. Meg inkább olyat használj, ami ér is valamit de nem színes-szagos, abból nem érzel késztetést felhalmozni. De amúgy nem para, ha anyagilag nem ettől mész csődbe, és boldoggá tesz, akkor kit érdekel. :D
3/3 anonim válasza:
hát szerintem azért hülyeség mert az ember soha nem használna el olyan sok ajakápolót.Az egyik osztálytársamnak 52 db.-ja van és szerintem soha nem fogja elhasználni de hát ő dolga....szóval ha téged boldoggá tesz gyűjtögetni őket akkor rendben van.:) mert végülis valaki a ruhákat gyűjti közben nem hordja őket...valaki a körömlakkokat,valaki a sminkeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!