Normalis, hogy D kosar kell?
Figyelt kérdés
19.7-es a BMI-m 15/l2014. nov. 16. 19:20
1/10 anonim válasza:
Genetika, miért ne lenne normális?
3/10 anonim válasza:
Abszolút normális! Nagyon szerencsés alkat vagy, igazi bombázó lehetsz.
25F
4/10 anonim válasza:
abszolút normális, de ezekből az adatokból egyáltalán nem derül ki, hogy az kell-e. mondjuk ha szaküzletben adtak tanácsot, akkor az más, akkor valóban kell a D kosár.
ha esetleg még visszanézel ide, mérd meg a mellkasod körméretét közvetlenül a melled alatt és közvetlenül felette, valamint a melleidnél a mellbimbó magasságában.
ha akarod, írd be ide az eredményt vagy küldd el priviben (nő vagyok), de általában ha a mellkasod alatti körméret és a mellbimbónál mért körméret között 7-8 centinél nagyobb a különbség, akkor már D kosár kell.
5/10 A kérdező kommentje:
Lemertem, ugy jott ki ez a meret
2014. nov. 20. 18:34
6/10 anonim válasza:
Nyugi, én 13L vagyok és 75E melltartót hordok.
7/10 anonim válasza:
Kedves 6-os válaszoló! Megadnád a telefonszámodat?:D Pár év múlva felhívnálak:D:D Viccet félretéve, nagyon szerencsés alkat vagy!
8/10 anonim válasza:
(6-os vagyok) Hidd el, hogy nem midig tarom túl szerencsésnek az alkatom.
9/10 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát, igazi bombázó lesz belőled, minden férfi odáig lesz értük. Légy rájuk büszke! Esetleg egy kis hátizom (nem mellizom!) erősítéssel pedig megelőzheted az esetleges hátfájást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!