Szerintetek milyenek a lábaim? őszintén l/16
Majdnem fél éve tornázok,fogytam pár kilót mert mult évbe kicsit elengedtem magam...Nem fényeztetni akarom magam csak kiváncsi vagyok mások véleményére :)
ma 14:02 koszi :)
Bár én elfogadom mindenki véleményét,szoval nem sértődök meg, úgy is mindenkinek más az izlése,csak írták tobben is, h sportoljak rá egy kicsit...De nem látják vagy nem olvassák el ,hogy én leirtam,hogy tornázok?
Akkor irták azt,hogy nem látszik szerintuk,de ne azt hogy sportoljak,mikor írtam ,hogy sportolok.
Kedves vitatkozók!
A kérdező lábai férfi és női szemmel is másak. A fiuknak általában jobban tetszik ha egy nő lába sportos, izmos, formás. Tudom h a lányoknak ez nagy kihívás mert nem mindenki tud olyan lábat kialakítani magának, genetikától függ leginkább. Ezért a vita értelmetlen.
Összefoglalva megállapíthatjuk, hogy a kérdező lábai jók, nőiesek, de a fiuknak jobban tetszene ha még formásabb izmosabb lenne. Ettől függetlenül mi fiuk megnézzük az utcán ezt a lábat. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!