Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek milyenek a lábaim?...

Szerintetek milyenek a lábaim? őszintén l/16

Figyelt kérdés

Majdnem fél éve tornázok,fogytam pár kilót mert mult évbe kicsit elengedtem magam...Nem fényeztetni akarom magam csak kiváncsi vagyok mások véleményére :)

[link]

[link]

2014. dec. 2. 23:52
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

ma 14:02 koszi :)

Bár én elfogadom mindenki véleményét,szoval nem sértődök meg, úgy is mindenkinek más az izlése,csak írták tobben is, h sportoljak rá egy kicsit...De nem látják vagy nem olvassák el ,hogy én leirtam,hogy tornázok?

Akkor irták azt,hogy nem látszik szerintuk,de ne azt hogy sportoljak,mikor írtam ,hogy sportolok.

2014. dec. 3. 14:14
 22/23 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nem tetszik...
2014. dec. 3. 14:14
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves vitatkozók!

A kérdező lábai férfi és női szemmel is másak. A fiuknak általában jobban tetszik ha egy nő lába sportos, izmos, formás. Tudom h a lányoknak ez nagy kihívás mert nem mindenki tud olyan lábat kialakítani magának, genetikától függ leginkább. Ezért a vita értelmetlen.

Összefoglalva megállapíthatjuk, hogy a kérdező lábai jók, nőiesek, de a fiuknak jobban tetszene ha még formásabb izmosabb lenne. Ettől függetlenül mi fiuk megnézzük az utcán ezt a lábat. 20/F

2014. dec. 4. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!