Szerintetek milyenek a lábaim? őszintén l/16
Majdnem fél éve tornázok,fogytam pár kilót mert mult évbe kicsit elengedtem magam...Nem fényeztetni akarom magam csak kiváncsi vagyok mások véleményére :)
15 te olyan hülye vagy mint egy bot. Szerinted a vekony tinik meg a testepitok kozt nincs semmi atmenet? Úristen.
Annyira szanalmas az ilyen demagóg duma hogy te majd megmondod masoknak mi a szep es probalod meggyozni a kerdezot hogy ne tegyen semmit magaaert.
#18 hol próbálom én meggyőzni arról, hogy ne tegyen semmit magáért, te szerencsétlen? írja, hogy sportol, gondolom nem csak kitalálja. azért nem egy 100 kilós szétfolyós egészségtelen valakiről van szó, akinek könyörögni kell, hogy mozduljon meg.
nem tudom, te mennyire figyeled az átlagos nőket, de a legtöbbön még ennyi izom sincs. szerintem nincs baj a kérdező alakjával. persze sportolhat többet, ha akar, de nehogymár egy vékony, jó alakú, feszes lábú lányra rá legyen parancsolva, hogy izmosodnia kéne. nem, nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!