Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek milyenek a lábaim?...

Szerintetek milyenek a lábaim? őszintén l/16

Figyelt kérdés

Majdnem fél éve tornázok,fogytam pár kilót mert mult évbe kicsit elengedtem magam...Nem fényeztetni akarom magam csak kiváncsi vagyok mások véleményére :)

[link]

[link]

2014. dec. 2. 23:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos, kissé görbe.
2014. dec. 3. 01:50
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Átlag semmi extra.
2014. dec. 3. 02:00
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz, de még egy kis sportolás azért ráférne.
2014. dec. 3. 08:16
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
nő vagy, azért látod vastagabbnak. szép, formás lábaid vannak, de nekem is kicsit túl vékonyak
2014. dec. 3. 08:32
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rendben vannak. Picit gorbek talan, de az enyem is ilyesmi es ez ellen nem lehet tenni, mert alkati dolog. Aki itt tobb izomrol meg sportolasrol beszel, aznezegesse testepito nok labait, egy atlag non ennel tobb izom nem kell. Persze lehet, de szerintem mar boven eleg, hogy nem plottyedt. Nem tudom, ti milyen alomvilagban eltek..
2014. dec. 3. 11:14
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szép,vékony.Kicsit sportolhatnál a combra.
2014. dec. 3. 12:28
 17/23 A kérdező kommentje:
sportolok,de ezt már leírtam :)
2014. dec. 3. 12:57
 18/23 anonim ***** válasza:
97%

15 te olyan hülye vagy mint egy bot. Szerinted a vekony tinik meg a testepitok kozt nincs semmi atmenet? Úristen.

Annyira szanalmas az ilyen demagóg duma hogy te majd megmondod masoknak mi a szep es probalod meggyozni a kerdezot hogy ne tegyen semmit magaaert.

2014. dec. 3. 13:49
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

#18 hol próbálom én meggyőzni arról, hogy ne tegyen semmit magáért, te szerencsétlen? írja, hogy sportol, gondolom nem csak kitalálja. azért nem egy 100 kilós szétfolyós egészségtelen valakiről van szó, akinek könyörögni kell, hogy mozduljon meg.

nem tudom, te mennyire figyeled az átlagos nőket, de a legtöbbön még ennyi izom sincs. szerintem nincs baj a kérdező alakjával. persze sportolhat többet, ha akar, de nehogymár egy vékony, jó alakú, feszes lábú lányra rá legyen parancsolva, hogy izmosodnia kéne. nem, nem kéne.

2014. dec. 3. 14:02
 20/23 A kérdező kommentje:
de teszek magamért,már leírtam hányszor,hogy rendszeresen tornázok...:D
2014. dec. 3. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!