11/16 anonim válasza:
szerintem gyönyörű. tetszik a mosolya és a szeme nagyon.
DE!
1: húzza ki magát
2: szőke haj, barna szemöldök...
12/16 anonim válasza:
megnyugodtam h nem csak én vagyok ilyen kritikus...
- egy sötétbarna hajból ilyen szőkét csinált - nagyon rossz: száraz, szálkás, töredezett, mű kiscsibesárga
- haját leszámítva jó...az eredeti a legjobb, de ha már vki mindenképp festetni akar, akkor az erdeti hajszíntől max pár árnyalatnyival másra
13/16 anonim válasza:
Műszőke szalmaszerű haj, sötét szem és sötétbarna szemöldök mellé? Borzalmas. Az egész haja szálkás, ronda töredezett. Szép lány lenne, ha nem lenne igénytelen ilyen téren.
14/16 anonim válasza:
Ez a hajszín nagyon nem áll neki jól!Inkább barna haj ami jól állna neki.Amúgy szép lány.
15/16 anonim válasza:
hihetetlen milyen kritikusok az emberek,mintha ők valami istennők/istenek lennének,elképesztő.Semmi baj sincs szegény lánnyal,de a kommentelők nagyrésze tükörbe nézhetne
16/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép!! Sarka Kata jut az eszembe róla, nekem nagyon szetszik a szep barna szemei a szoke hajaval
/N/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!