Fiúk! Tizes skálán? (kép)
Figyelt kérdés
Főleg 15-25 éves fiúk véleménye érdekel, de szívesen fogadom bárki válaszát kortól-nemtől függetlenül, csak írjátok ki légyszi.
2014. nov. 20. 18:36
1/33 anonim válasza:
Szerintem nagyon szexi vagy :) Az arcod is bejön, plusz a tested is bombajó... 9,9/10
4/33 anonim válasza:
Jah, lemaradt hogy 16F
#1-es voltam
5/33 anonim válasza:
3/10
Az arcod nem valami szép, a hasad kintebb van mint a melled (mondjuk nem nehéz, mivel nincs is melled), nagy a fejed.
6/33 Hugó 14 válasza:
Szerintem szép vagy 10-es, jó alokod van, jó a feneked , nem vagy deszka és nem is vagy túl telt, az arcod is szép de inkább átlagos, melleid még valóban nem túl nagyok de majd ugyis megnönek. Nekem abszolut bejösz.
9/33 anonim válasza:
Szép vagy :)
Jó az alakod, beleértve a popsidat és a cicidet is (nem szeretem a túl nagy melleket) és az arcod is aranyos. Megmondom őszintén felizgattál:D De ettől még belül lehetsz ronda, szóval ez csak egy része a dolognak.
10/8
18/F
10/33 anonim válasza:
Átlagos tinilány vagy, csak tanulj meg ízlésesen, előnyösen öltözködni, ami rajtad van az a ruha egy bögyös felnőtt nőre illik, akinek szép sportos alakja van. Neked alig van melled, a combod kissé hájas, nem túl szép így oldalról nézve, a karod vastag, látszik hogy nem foglalkozol a testeddel eleget. Az arcod gyerekes ezért is fura rajtad ez a ruha. Nem illik hozzád. Ezeket tanuld meg és törődj a testeddel is, ne csak az arcoddal, hajaddal. Mert azok szépek... de az csak egy kis részed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!