Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen szép ez a...

Szerintetek milyen szép ez a lány egy tizes skálán?

Figyelt kérdés
[link]

2014. nov. 13. 22:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Hat mivel ugy fenylik a feje mint egy UFO űrhajo ezert nem latok semmit. Probald ugy hogy nem retusalod a fejet hogy valami latszodjon!
2014. nov. 13. 22:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Erdekes, kar hogy nincs se alla sem homloka :/
2014. nov. 13. 22:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, hogy normális képet tettél fel! Ja, nem...
2014. nov. 13. 22:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha normális, őszinte,építő véleményt akarsz, ne legyél szánalmas és gyáva.

Tegyél fel normális képet, vagy semmilyet.

2014. nov. 13. 22:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kifejezetten szép lány. Tényleg túl világos a kép, de a fejformát, a szájat, a hajat és a szem színét ki lehet belőle venni. Nekem pedig ennél nem kell több, hogy véleményt tudjak nyilvánítani :)

Nálam legalább 8, testalkattól függően akár tízes is lehetne, de csak egy arcot látunk.

19/f

2014. nov. 14. 04:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem látni semmit, se a bőröd, se a fejed teljesen, lehet ronda állad, meg méteres homlokod... ki tudja, nem látni... a hajadból is csak egy részletet látni, a szemed színe sem látszik normálisan mivel a színek alapból rosszak a képen, lehet nem is kék a valóságban. Ennyi alapján hogy lehet bármit is mondani? kb átlagos 13 éves lehetsz.
2014. nov. 14. 14:17
 7/11 anonim ***** válasza:
7
2014. nov. 14. 19:25
 8/11 A kérdező kommentje:
Tévedés ne essék, ez nem én vagyok!!! Õ az egyik osztálytársam. Mindenki el van dõlve tõle hogy milyen kedves, meg jófej meg okos, és minden fiú neki nyalizik. Jó, szép azért, de annyira azért nem szerintem. Mindenesetre már rohadtul elegem van abból, hogy mindenki körülrajongja. :/
2014. nov. 16. 07:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát ha még kedves, jófej meg okos is, én is próbálnám a társaságát keresni. Persze ha pár évvel fiatalabb lennék. Ez alapján a kép alapján nagyon szép lány (már amennyi látszik belőle) és tulajdonságoknak pedig csupa jót soroltál fel hozzá, nem csodálom ha körülrajongják.

19/f

2014. nov. 16. 16:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Full átlagos pic54 feje van.
2014. nov. 18. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!