Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok? 15/L

Szerintetek kövér vagyok? 15/L

Figyelt kérdés
[link]

2014. dec. 1. 16:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Oké.. nyugodj le.

Először is, az alakodból semmi sem látszik a képen. Ha válaszra vagy kíváncsi, az alakodat illetően, akkor egész alakos kép a minimum.. logikus, nem?

Másodszor, senki nem bántott téged, nem kéne így beszélned a válaszolókkal, akiktől nem mellesleg te kérsz szívességet, hogy mondjanak rólad véleményt.

Ahelyett hogy ilyen undorító stílusban ráripakodsz, talán inkább el kéne gondolkoznod rajta, hogy vajon mért kérdezte, hogy be vagy-e rajta drogozva. Láttad te az arcodat, ezen a képen? Vagy egyáltalán a képet? Ez egy széjjelfilterezett fekete-fehér kép, felnyomott kontraszttal, hogy jó nyomasztó legyen, és ehhez jön hozzá a félig elnyílt szád, és a fókusztalan tekinteted. Láttál már drogos embert?

Ne csodáld ha egy ilyen kép alapján erre asszociálnak az emberek.

2014. dec. 1. 16:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Így talán még meg is tudjuk állapítani

2014. dec. 1. 19:12
 13/15 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem ez a "dal" szólt a kép készítése kor :DDDDDD

2014. dec. 1. 21:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Szép lány, akárcsak a legtöbb magyar lány.
2014. dec. 2. 15:15
 15/15 anonim válasza:
profilodból kiindulva nekem az esik le, hogy van elég önbizalmad. hogy miért tetted fel ezt a kérdést? gondolom ezeket a válaszokat vártad: neem iis, jaaj de széép vagy,...
2014. dec. 13. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!