3/10 anonim válasza:
Azt, hogy nem iskolatáskának való.
4/10 anonim válasza:
miért ne lenne jó annak? egyetemre nem kell sok cucc. én max egy papírlapot vittem mindig magammal... én is hasonló táskát akartam venni. szerintem szép, és lehet bele pakolni.
5/10 anonim válasza:
De feltételeztem, hogy egy egyetemista nem ír ki egy ilyen kérdést. :)
Középiskolában pedig azért van súlya a könyveknek, füzeteknek. Nem épp gerinckímélő megoldás.
6/10 A kérdező kommentje:
ez konkrétan nagyon drága, ahol láttam 400 euró volt, csak a stílusát néztem. remélem találok hasonlót. igazából most nézem, nem sultiáskának használnám persze vagy nem mindig.
2010. jan. 31. 00:26
8/10 anonim válasza:
Nekem is tetszik.Jó,hogy van tartása.
9/10 anonim válasza:
Hát minden emberen hasonlót látok, elég tömegcucc. Ha neked tetszik, hordd XD Én fel nem venném
(bocs, véleményt kértél. kaptál.)
16/L
10/10 A kérdező kommentje:
hát úgy tűnik tényleg tömegcucc lesz, ha a többségnek tetszik. és igen, utolsó kaptam véleményt, nem tudom viszont ezt miért kellett ilyen módon kiemelni, valóban a véleményedre voltam kiváncsi. és azért nem tetszik egyébként mert "tömegcucc" (bár másmerre lakhatunk, mert én még ilyet senkin nem láttam) vagy egyébként se hordanál ilyet?
2010. jan. 31. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!