Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jól állna a festett haj?

Jól állna a festett haj?

Figyelt kérdés

be szeretném festeni a hajamat nekem a vörös szín tetszik a legjobban, jól állna ? és szerintetek még milyen szín állna jól 16f

itt egy kép rólam [link]

2014. nov. 30. 22:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Léci nee
2014. nov. 30. 23:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd így, ahogy van, a vörös szörnyű lenne.
2014. dec. 1. 00:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem állna jól... főleg mivel ahogy látom vannak bőrhibáid... a vörös még jobban kiemelné azokat. Mellesleg ez a frizura sem áll jól a kerek fejformádhoz. Hiába vágatsz divat frizurát ha nem áll jól csak hülyén nézel ki vele.
2014. dec. 1. 11:23
 4/10 supra01 ***** válasza:

Szia!

Ez a vörös árnyalattól is függ, mert annak is van vagy 100 féle változata. DE! Elvileg nem is számít, hogy milyen vörös, mert olyanra festessed, ami neked tetszik! És igen, ha be szeretnéd festetni, akkor csináltasd meg.

Kipróbálod és meglátod! Ne szarakodj, mert lassan felnősz és majd 5 év múlva bánni fogod, hogy nem próbáltad ki. Fiatal vagy, vágj bele! Ha nem tetszik neked, akkor majd lenő vagy levágatod rövidre.

Hajrá!

2014. dec. 1. 17:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, már miért bánná meg később? Bármikor befestheti.
2014. dec. 1. 18:26
 6/10 supra01 ***** válasza:
Mert amit ma még megtehet, azt már nem teheti meg 5-10-15 év múlva. Ha szó szerint érted, persze megteheti, akár 100 évesen is befestheti a haját, de én úgy értem, hogy most fiatal, most ez Belefér, hogy vörös, lila vagy kék haja legyen. Lehet, hogy 5 év múlva egy bankban lesz alkalmazott, így ott már nem teheti meg.
2014. dec. 1. 19:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Csak azért mert valamit később már nem illene megtenni/nem tehetne meg, nem kell mindenképp most gyorsan megtennie. Ez a tipikus "elvakult kamasz" felfogás.

Itt egy kissé eltúlzott példa:

"Amikor öreg leszel, már nem lesz erőd felmászni az erkély korlátjára, hogy leugorhass! Tedd meg most! Gyerünk! Amíg nem késő! Ezzzazzz!!"

2014. dec. 1. 19:49
 8/10 supra01 ***** válasza:
Ez nem eltúlzott példa, hanem egy hülye példa.
2014. dec. 1. 20:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem hülye példa. Ez sajnos nagyon is értelmes példa. Csak vannak, akik nem képesek felismerni.
2014. dec. 1. 20:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Inkább feketére. :)
2015. jan. 10. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!