Én ezt nem értem. Hogy van ez?
Figyelt kérdés
Ma találtam egy oldalt,ahol a sztárokról vannak adatok.
Pl.: Dukai Regina 178 cm és 50 kg vagy Debreczeni Zita 170 cm és 52 kg. Nekik nagyon jó alakjuk van.
De hogy lehet az,hogy én vagyok 173 cm és 54 kg, szóval kb ugyanolyan méretekkel rendelkezem és mégis undorítóan vékonynak látom magam???12 éves korom óta hízni akarok, mert így gyűlölöm magam. Ez pedig annyira idegesít,hogy nekik nagyon jó alakjuk van, pont jó nekem meg...:(
2010. jan. 30. 21:52
1/7 anonim válasza:
mert sportolnak valamit és így szép izmos , tónusos a testük. te is kezdj el sportolni.
2/7 anonim válasza:
Azt tartsd szem előtt hogy a tévében mindenki kövérebbnek látszik.Én elég vékony vagyok,és amikor megláttam magam a tévében nem akartam elhinni hogy az tényleg én vagyok!
3/7 anonim válasza:
Attól is függ, hogy milyen nehéz a csontozatod és hogy milyen az alkatod.
4/7 anonim válasza:
én csak azt fűzném hozzá, hogy azok sem biztos hogy valós adatok, hiszen nincs rá garancia. neten pedig akárki írhat/kamuzhat akármit, mint tudjuk
5/7 anonim válasza:
23:22-es vagyok.: ha valósak akkor az a sport miatt van. én rengeteget sportoltam régebb, vékony voltam, kidolgozott izmokkal, egy éve nincs időm járni sehova, ugyanolyan vékony vagyok, de kicsit eltunyulva:D kéne edzeni a nyárra:P
6/7 anonim válasza:
én fogyni nem tok de vannak olyan emberek akik nem annyira hízékonyak.
7/7 anonim válasza:
Szerintem senki nem tudhatja,hogy ezek a lányok valójában hány kilósak.Tény,hogy formásak,de hát nekik ez a dolguk,mást nem csinálnak.Biztos,hogy te is csinos vagy.Hidd el sokan irigykednek rád (én is)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!