KÉP. Vettem a duriba valamit. Azthittem nyaklánc. Ez most nyaklánc, vagy hajbavaló, vagy micsoda? Gumi és fém.
2014. nov. 29. 21:03
1/9 anonim válasza:
Szerintem nyaklánc.
Bár először hajguminak néztem :)
3/9 anonim válasza:
Szerintem is nyaklánc. Gondolom azért gumis, hogy az a fele kerüljön hátra és ne tépje ki az ember haját. Tudod, ahogy a láncszemek mozognak, beleakadnának a hajszálak és fainul kitépkedné őket.
5/9 A kérdező kommentje:
o köszi köszi
2014. nov. 29. 21:20
6/9 anonim válasza:
Az, aminek épp használod. Gondolom, azért vetted, mert van valami fogalmad róla, hogy mire akarod használni.
7/9 A kérdező kommentje:
Éppen egy szögön lóg. Tehát dísznek használom.
2014. nov. 29. 21:39
8/9 anonim válasza:
szerintem fejpánt.volt egy hasonló kinézetű fejpántom régebben,csak az nem láncos volt,hanem fonott.nagyon szerettem,csak elszakadt:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!