Nagoyn látszik, hogy nem egyforma a két szemhéjam? Mennyire zavaró?
2014. nov. 27. 19:22
1/10 anonim 

válasza:

Szemésznél jártál már?
Fix, hogy az egyik szemed gyengébb, azért néz így ki, nem pedig a szemhéjaddal van a "gond".
2/10 anonim válasza:
nem zavaró. Szép szemed van. ;)
3/10 A kérdező kommentje:
Rossz a szemem már régóta, kontaktlencsét hordok, de semmit nem mondott soha arra, hogy ezzel lenne probléma
2014. nov. 27. 19:27
4/10 anonim 

válasza:

Általánosan jellemző, hogy a "lustább" (gyengébb) szem csukottabb, lejjebb van a szemhéj.
= Nem te vagy az egyetlen.
5/10 A kérdező kommentje:
És ezzel mit lehet csinálni? Lesz még valaha egyforma?
2014. nov. 27. 19:30
6/10 anonim 

válasza:

-ha megjavul a szemed
-ha megműtteted -> bár ilyen hülyeség miatt marhaság nekimenni egy műtétnek
7/10 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem észrevehető szerintem. Viszont a béna tusvonal elég feltűnő, szóval azzal kezdj valamit. Mármint a vonal formájával elsősorban, és mivel világosak a színeid (szem, szemöldök, szempilla) a fekete pont nem áll jól. Barnával próbálkozz.
8/10 anonim 

válasza:

Nekem is hasonló. Nem öröm, de ez van, másnak szerintem nem olyan feltűnő.
9/10 anonim 

válasza:

Ha ez megnyugtat, az enyém is ilyen. Azzal meg h melyik szemed rosszabb, ez nem áll kapcsolatban, mert nekem pl a jobb szememen lógósabb a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!