Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek az nagyon vékony...

Szerintetek az nagyon vékony ha kb 165-168 cm lehetek és 48 kg? 14/L

Figyelt kérdés
2014. nov. 27. 15:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nem tudhatjuk, a számokból nem derül ki hogy nézel ki.
2014. nov. 27. 15:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Képet most nem tudok küldeni .De nem tudsz/tudtok valami jó módszert hízásra ?
2014. nov. 27. 15:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Az evés elég hatékony.

Viccet félretéve is ez az egyetlen megoldás. Enni kell napi ötször, normális adagokat, lehetőleg egészséges, tápláló ételekből (sok fehérje - hús, zöldség, magvak...).

Emellett nem árt, ha valamilyen erősítő sportot űzöl, ami használ az izomépítésnek (ettől lesz szép formád).

Húzódzkodás, guggolás, fekvőtámasz, kitörés...

2014. nov. 27. 16:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! :)
2014. nov. 27. 17:39
 5/10 anonim válasza:
Én is ugyanilyen vagyok és vékony, már próbáltam mindenhogyan hízni, semmilyen betegségem sincs vagy ilyesmi, de nem sikerült. Ha neked sem megy a hízás, az a legjobb, ha elfogadod magad így, ahogy vagy. Én utáltam azt, hogy ilyen vékony vagyok, de nem tudok ellene mit tenni, így már elfogadtam és nem szeretnék hízni.:)
2014. nov. 27. 19:28
 6/10 A kérdező kommentje:
:) Köszi a válaszokat
2014. nov. 27. 20:07
 7/10 anonim ***** válasza:
14 évesen ez normális. A következő néhány évben biztos szedsz még fel pár kilót (hiszen még növésben vagy, ha nem is függőlegesen).
2014. nov. 27. 23:35
 8/10 A kérdező kommentje:

Tudom csak nagyon zavar , próbálok hízni , többet enni meg minden :/ De hiába max 48kg vagyok de ha már másnap nem eszek egy csomót akkor vissza esek 46kg-ra ://

De most már nagyon nem növök abban bízok hogy hízok .

2014. nov. 28. 17:49
 9/10 anonim ***** válasza:

nyugi,én 166 cm vagyok,és hozzá 44-45 kg...elég betegesnek hangzik így,számok alapján,viszont annyira nem vészes szerintem.igen,elég vékony vagyok,de mivel sportolok,emellett izmos is.

ne próbálj meg mindenféle zsíros ételeket falni,attól csak elhízol.kezdj valamilyen sportba,és meglátod,csodákat tesz!:)

szintén 14/l

2014. nov. 29. 00:19
 10/10 anonim válasza:
VITAMIN! ÉS ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ-POR(shake)! A BIOTECH-NÉL is LEHET KAPNI! egészséges nyugi, van banános,csokis stb...és enni mellette!!!!!!!!!!!!!! ENNI!!!! ja és ne cigizz....ha esetleg cigiznél...ez 100% os hatás!
2014. dec. 5. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!