11/25 anonim válasza:
Mindkettő nagyon szép, nem akarok választani, mind a kettő kell! Érthető voltam?
12/25 anonim válasza:
A masodik szebb szerintem. Az elso tenyleg kicsit pic sás.
13/25 anonim válasza:
mindkettő marha ocsmány
több rajtuk a festék mint a Mona Lisa-n
14/25 anonim válasza:
Én hirtelen azt hittem, hogy ugyanaz a lány van mindkét képen. A második talán jobban tetszik, de lehet, hogy csak a kép minősége befolyásol. Egyikük sem fog meg. Szépek, de túl szabványszépségek.
15/25 anonim válasza:
Az első lenne a szebb, valami kevésbé mű hajszínnel, mert ez a műszőke nem illik hozzá. Így most a 2. lány a szebb.
16/25 anonim válasza:
Mindkettő szép. 1-nek a szeme szebb, a 2-nak a haja. - Szerintem. ;)
15/L
17/25 anonim válasza:
szerintem mind a két lány gyönyörű
18/25 anonim válasza:
A 2.lany szebb,fotós szemmel mondom, az első kb.5evvel idősebb is minimum
19/25 anonim válasza:
Az 1. k*rvás, a 2.-nak meg "lefelé hajló" szemei vannak, amit nem csípek. Az 1. fényévekkel megelőzi a másodikat adottságok terén, de nagyon elrontja magát.
20/25 anonim válasza:
2.
Elsőnek nem tetszik a szemformája, és a póz, amit felvett is ellenszenvessé teszi, de persze ő is szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!