Hogy szebb a lany, gondor vagy egyenes hajjal?
2014. nov. 13. 17:05
1/9 anonim válasza:
Neki minden jól áll mert nagyon szép. :)
2/9 anonim válasza:
Attól függ mi áll jól az EGYÉNNEK.
3/9 A kérdező kommentje:
nem altalanosan kerdeztem....-.-
2014. nov. 13. 17:11
4/9 anonim válasza:
Nekem a göndör és a fonott haj a gyengém.
5/9 anonim válasza:
Nagyin birom a csajt :D amúgy szerintem is mindkettő nagyon jól áll neki. +szép is :)
Bár szerintem mindenkinek ha valamelyik osztálytársa az egyenes haját begöndöríti vagy ha a göndört kiegyenesítik mindig mondjűk neki hogy milyen jó így a haja. Megszoktam a göndör haját és ezért talán most így jobban tetszik egy fokkal az egyenes. :)
6/9 anonim válasza:
Göndörrel szexibb. Egyenessel hétköznapibb.
7/9 anonim válasza:
Ez a csaj szép?! Tiszta ocsmány.... Tipikus csak basznivaló feje van. Smink nélkül megnézném milyen....
8/9 anonim válasza:
Hetesnek mondom hogy van olyan videója ahol nincs rajta smink, nézd meg, szerintem úgy is szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!