Hogyan lehet bejutni a Playboy villába? Hogyan lehet Hef csajává válni?
Figyelt kérdés
:)
Légyszi ne bunkózzatok, csak válaszoljatok a kérdésre. :)
2010. jan. 29. 18:27
11/20 A kérdező kommentje:
Inkább küldj e-mail címet, sok barátnőm fent van az oldalon. :D
2010. jan. 29. 21:56
12/20 anonim válasza:
privát emailem-re küldj linket:)
13/20 A kérdező kommentje:
Na :D
2010. jan. 29. 22:12
14/20 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy!! :)
Ez inkább "vicc" volt, de azért nem lenne rossz... :D
Azért ide írok, mert az e-mailem jelszavát tudják páran és na... :D
Puszi
2010. jan. 30. 09:40
15/20 anonim válasza:
Szerintem azzal kezdenéd, ha tényleg akarnád, hogy teljesen lesz**nád a bnőid véleményét, ugyanis sose tudhatod, nem-e épp így talál rá vki a képedre, aki elindít a hosszú és szoptatókkal teli úton egy kivénhedt ürge villájába. Akkor már inkább keress szimplán egy gazdag külföldi pasast vagy add el magad eszkortnak, ha tényleg olyan hűdejól nézel ki és ezt látod az egyetlen kitörési lehetőségnek.
16/20 anonim válasza:
21:58
vagyok
amúgy komolyan gondoltam amit írtam:)de köszi h.megbíztál bennem és küldtél képet:)
17/20 A kérdező kommentje:
15:16 köszi szépen, ari dolgokat írtál!! :)
2010. jan. 30. 15:24
18/20 anonim válasza:
Szerintem először itt Magyarországon kellene bekerülni a Playboy-ba. Aztán keress egy jó ügynöököt, majd ő kijuttat Hefhez. Hány éves vagy?
19/20 A kérdező kommentje:
18 :D
De annyira nem szeretnék az ő ...-ja lenni, inkább kitörni lenne jó. :D
2010. jan. 31. 14:45
20/20 anonim válasza:
na hogy haladsz a kitöréssel? (nekem is küldhetsz képet) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!