Szerintetek 10-es skálán? David Gandy modell: iphone555.com/sites/default/files/photos/image_1/iphone555_c om-david-gandy-strong_1. jpg
kérdező,te is tudod hogy az általad linkelt fazon,nem egy átlag férfi,amit már is alátámaszt az hogy modell.. (amugy meg modell lehet olyan ember is,ami a közizlés szerint kifejezetten csunya,na de azért hagyjuk már a többséget...) fölösleges itt feltenned bármilyen ilyen jellegű kérdést,mert a válasz ugy is az lessz hogy : ronda,átlagos,nem jön be... Holott a vak is lássa,hogy a lányok többsége nem rugná ki az ágyából.. na de ki hogy él,ugy itél.
Kérdésedre válaszolva,utána néztem és nagyon szép kidolgozott teste van,nem sovány,de nem túl nagy darab és mindezek mellett jóképű is.. szépek a szemei,és szépek az arcvonásai,szép csontos az arcéle stb... De mivel kifejezetten nem az esetem(de mindezek ellenére elismerem hogy jól néz ki) ezért 9!
Háát...én be se engedném az ágyba...de lehet velem van a baj...Egyébként meg ha befutott modell, nyilván valaki látott benne valamit, szóval tök mindegy, hogy itt ki mit mond...
(Ja és legyen hármas a 10-es skálán...legalábbis az enyémen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!