16 eves vagyok, vilag eletembe sovany voltam, most olyan 44-45kg, a melleim nagyon kicsik es ez nagyon zavar. A fiukat ez zavarja nem?
Milyen magas vagy ehhez a súlyhoz? Miért nem szedsz fel izmokat? Jobban néznél ki tőle egész biztosan. Amúgy én is egy lapos csaj vagyok, a pasikat sose zavarta a mellméretem, mindig oda voltak értem. A mell is csak egy testrész... és az összhatás számít, nem egy részed...
Én sose vertem át senkit kitömött push up melltartókkal, sima topot hordtam mindig. Szerintem ez fontos.
A szokásos duma, de igaz: 16 évesen még nem végleges a formád. Nekem még 21 évesen is nőtt valamicskét.
Egyébként a hízás egyértelműen segít rajta.
A fiúkhoz: ha te elfogadod magad, nem csinálsz belőle ügyet, akkor biztos találsz olyat, akinek pont így tetszel.
Viszont ha szorongsz, önértékelési zavarokhoz vezet és ez a kisugárzásodra is negatívan hat, akkor közvetve de elijeszti a fiúkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!