Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan érhetném el hogy bomba...

Hogyan érhetném el hogy bomba alakom legyen nőiesebb mint most?

Figyelt kérdés
Milyen gyakorlatokkal? Például szeretnék feszesebb formásabb melleket nagyobb úgyse lesz sajnos elég kicsi 75/B és fura formájú, a fenekem is löttyedt lett, a hátam széles a csípőm keskeny szóval utálom a kinézetem elől deszka hátul meg kidomborodó fenekem van. sokszor utálok tükörbe nézni is.:/ milyen sport lenne jó nekem?v.öltözködés

2014. nov. 19. 14:35
 1/8 anonim ***** válasza:
nem lógnak a melleim igaz nincs is ami lógjon hanem úgy zavar hogy nem nagy olyan fiúsnak érzem magam és a csípőm is olyan mint egy kislánynak vagy kisfiúnak mindez húszonévesen mennyire gáz?
2014. nov. 19. 15:22
 2/8 anonim ***** válasza:

- menj el egy csoportos órára (aerobic, zumba, stbstb)

- menj konditerembe, és csinálj gyakorlatokat géppel lábra, hasra, stb. 1-2 órát vegyél személyi edzőtől, a többi sztem fölösleges mer nagyon drága, magadtól is tudsz dolgozni.

- menj el futni, az mindenre jó, kivéve a mellre, de arra vegyél sportmelltartót

-az öltözködéshez annyi h nem tudok így tippet adni, csak annyi hogy hordj divatos és nőies ruhákat, egy átlagos nőn az felér egy jó testtel. (most jöhetnek a "nem a ruha teszi az embert" válaszok, pedig de)

nőies alatt nem a legszűkebb feszülőseket értem mert nyilván az csak majd ha már bomba alakod van, de van egy csomó ruha ami mindenkinek jól áll, csak ügyesen kell összeválogatni, jó stílus kell. lesd el street-fashion oldalakról, ott gyakran találni olyan lányokat akiknek nincs tökéletes alakjuk, mégis szuperül néznek ki.

2014. nov. 19. 16:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Értem. Nem nagy seggem csak úgy érzem nem elég feszes.

aha és attól majd nőni fog a mellem?

Milyen egy jó alkat linkelnél képeket? persze mindenkinek más tetszik de úgy mégis..

163-4 cm vagyok kb.49 kg

2014. nov. 19. 16:25
 4/8 anonim ***** válasza:

derekam 63 cm

csípő 67-66 kb fenékkel

mell 70 B

vélemény?

2014. nov. 19. 16:36
 5/8 A kérdező kommentje:
ja és a vállam 39-40 cm széles :(
2014. nov. 19. 16:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Szerintem csinosan öltözöm és nem fogok bő ruhákba járni..passzos ruhákat szeretem.

de mindegy

2014. nov. 19. 18:04
 7/8 anonim ***** válasza:

ez fura. 2 felhasználóval vagy bejelentkezve?

az alakod teljesen jó, átlagos.

ha a feneked löttyedt, akkor arra végezz gyakorlatokat. főleg láb gyakorlatok vannak rá.

te írtad, h nagy a feneked, azért gondoltam h a feszülős ruhákat mellőzd. a méretek alapján viszont hordhatsz ilyen ruhákat, dehát ezt neked kell eldönteni. sztem pl hülyén néz ki, ha egy löttyedt fenekű lány szűk farmerben vagy leggingsben, feszülős miniszoknyában van. mert azért látszik vmennyire. egy csomó mindent nem írtál pl h milyenek a lábaid.

a melled meg nem fog nőni, hacsak nem hízol.

2014. nov. 19. 18:13
 8/8 A kérdező kommentje:

Bocs igen két felhasználóval.

Hát néha úgy érzem nagy.de nem minden szögből.nem széles inkább domború.

a lábam vékony a lábszáram a combom normális.

szerintem felvehetek azért miniszoknyát is de majd többet fogok tornázni.

milyen akkor a tökéletes alak? Átlagos? szerintem az átlag az ilyen 60 kg körül van.és jóval kövérebbek nálam.

2014. nov. 19. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!