Mindig ilyen színű marad a hajam?
17 éves fiú vagyok, vörös hajjal (az a tipikus élénk vörös, ami a leggyakoribb). Ez később sötétedni fog? Mert mióta az eszemet tudom, nem változott semmit az árnyalat. (amit a kisgyerekkori képek is bizonyítanak) Reménykedhetek még, hogy eltűnik ez a hajszín?
(Ennek a kérdésnek nem találtam jobb helyet szóval bocsi ha rossz helyre írtam)
szerintem eszméletlenül aranyos a vörös haj :)))
amúgy, ha 17 éves korodig nem változott a színe, szerintem már nem is fog!
Ahha, tényleg nagyon ritka.
Na és milyen hajfestékkel lehet elfedni? Vagy felesleges lenne, mert a sok szeplő elárulna?
Egy fiúnak ne mondjatok olyat, hogy cuki, mert ki fut a világból. :D
Amúgy szerintem sokkal gázabb lenne ha befestenéd a hajad, mert ahogy te is írtad pl. a szeplőid miatt úgyis látszana, hogy eredetileg vörös vagy. Meg lennének szerintem más "árulkodó jelek" is. Viszont szerintem nincs semmi baj a vörös hajjal. Sok fiút láttam már akinek jól állt és jól néztek ki, szóval emiatt ne aggódj, és be ne fesd! :)
Nekem is tetszettek világ életemben a vörös hajú fiúk :) Irígylem is azokat akiknek "egyedi" színű hajuk van. Jól mutat nagyon és jól is áll nekik. Az enyém bezzeg seszínű barna -.-''
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!