FONTOS! Loreál excellence? Milyen tartós a festék? Ha fakul akkor is természetes színű marad a haj? Nem lesz aranyszínű?
ilyet szeretnék ez az eredeti színű hajam.
először szőkére volt befestve(nem Loreállal) a hajam ami nem tetszett utána ráfestettünk világosbarnát ami nem sokáig maradt meg és már olyan arany színű:S mivel a szőke mindent ledob..
mennyire ajánljátok a Loreál excellene festéket? esetleg próbálta már valaki ezt a színt? meddig maradt meg? én csak attól félek hogy amikor kopik akkor megint arany lesz.. Kérlek írjátok le a tapasztalatokat
na nekem keresztanyum adta meg a választ a kérdésemre :D nagyon hálás vagyok neki.
nekem a színező jött be (a tövéről lekopik, az arany festéket elfedi és csak minimálisan kopik)
neve: ALFA PARF COLOR WEAR színező
ha lapockáig érő hajad van elég 1 tubussal, de ha hosszabb akk 2
ebből a színezőből nekem a 7es árnyalat és ami nagyon fontos ha olyan színű az eredeti hajad mint az enyém akkor HAMVASAT válassz. fodrászkellékesnél vettem.
nem olyan olcsó de elég csak 1x megcsinálni nekem 1 hónapja lett kész a hajam és még mindig az eredeti színem ^^ sok mosás után is
remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!