Szerinted szép Emma Watson? (link)
2010. jan. 28. 19:54
22/30 anonim válasza:
A világ leggyönyörűbb nője,leírhatatlanul tetszik nekem.
F/13
23/30 anonim válasza:
A világ legjobb csaja x1000 ddd
Én is imádom és megtennék érte bármit de sajnos soha nem lehet az enyém
a legtöbb amit tehetek hogy epekedek utánna álmodozok róla tovább irom a verseket gyűjtöm a cikkeket ÉS ...
..keresek egy potlékot akivel el**sz*m az időt
24/30 anonim válasza:
Szerintem szép.Olyan természetes,nem tonna vakolat állandóan.
26/30 anonim válasza:
Szerintem ... akit eddig láttam tv-be nőt, ő a legeslegszebb, egy éjszakát szívesen eltöltenék kettesbe csak vele :$
28/30 anonim válasza:
Emma Watson nem szép, hanem GYÖNYÖRŰ!!!! Ezt nem lehet szavakba önteni. Egyszerűen csodálatos <3 <3
19/F
29/30 anonim válasza:
Bocs,de milyenek azok,akik olyan szépek akarnak lenni,mint Emma?Szerintem teljesen átlagos.Helyes,de azért szépnek,pláne gyönyörűnek nevezni kicsit erős.Bár tudjuk,hogy Angliában ilyen külsővel már tarolni lehet...amilyen rondák ott a nők.
30/30 anonim válasza:
Szép????? Még, hogy szép-e? Egyszerűen GYÖNYÖRŰ!!!
Nála szebb nőt még soha életemben nem láttam és aligha fogok..... Emma Watson egyszerűen TÖKÉLETES!!! Minden szempontból.
Aki mást gondol.....az nyaljon sót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!