Szerinted szép Emma Watson? (link)
2010. jan. 28. 19:54
11/30 anonim válasza:
azért tetszik, mert nem olyan megcsinált műarcú
én kicsit Julia Robertssal hoznám egy kalap alá, mivel ő sem kimondottam gyönyörű , hanem inkább érdekes, megfog benne valami,
ő olyan bájos szomszéd lány típus.
12/30 anonim válasza:
Valamiért nem igazán tetszik, nem tudnám megmondani miért nem. Talán túl fiús az alakja, meg valahogy a szemöldöke sem az igazi.
13/30 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép! Jó neki! :)
14/30 anonim válasza:
szerintem Julia Roberts kimondottan gyönyörű :D
16/30 anonim válasza:
azér aki mondja itt hogy csúnya meg átlagos... az is megnézné vele szembe jönne az utcán...:D
nem tudom amugy miért furcsa,nem az a topcsaj,de szerintem szép.
18/30 anonim válasza:
Nem nevezném húúúdegyönyörűnek, de szerintem kedves, aranyos arca van, szép is. :)
19/30 anonim válasza:
Nekem is tetszik nagyon :)
Szép,Aranyos, de honnan veszitek egy hogy kedves? És hogy nem egy nagyképű hp? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!