Szerintetek hogy áll ez a ruha?
Figyelt kérdés
Tudom, hülye a beállás, sportcipőben vagyok, stb... Szalagavató utáni vacsira/bulira vettem a ruhát, 1 hónap múlva lesz, addig próbálok fogyni még...
Szerintetek milyen?
2014. nov. 9. 17:11
21/28 anonim válasza:
Szia, szerintem is tök jó, nagyon nőies vagy!
(Amúgy kb ugyanilyen az alakom, én is parázom a hasonló ruháktól, de mindig megnyugtatnak, ahogy most téged is:)
22/28 anonim válasza:
Ha felveszel hozzá egy hosszú zakókabátot vagy bolerót akkor csini leszel,máskülönben egymagában hétköznapias,vagy diszkóba való.Nem tudom,hogy a pénztárcád mit enged meg,ezért nem kritizálnék,ettől a ruhától láttam már elegánsabbat is.
23/28 anonim válasza:
Szuperül áll,nagyon jó az alakod.
24/28 A kérdező kommentje:
Szerintem annyira nem hétköznapias, legalábbis én nem hordok hétköznap fekete ujjatlan miniruhát... Egy szalagavató utáni osztályvacsira pedig nem tudom milyet kellene felvenni, ha nem egy fekete (esetleg bézs, stb) ilyen szabású ruhát.. de azért köszönöm mindenkinek:)
2014. nov. 14. 19:17
25/28 anonim válasza:
A 22-es hülye ne foglalkozz vele,egyáltalán nem hétköznapias.
26/28 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem picit túl szűk...ami amúgy nem gond, mert csinos lennél...csak...az a kishurka ott az oldaladnál...valami vastag öv vagy ilyesmi sztem segítene rajta...(vagy ha normálisan állsz, akkor nem látszik? mert akkor viszont tökéletes választás...de így nekem nem tetszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!