Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy áll ez a ruha?

Szerintetek hogy áll ez a ruha?

Figyelt kérdés

Tudom, hülye a beállás, sportcipőben vagyok, stb... Szalagavató utáni vacsira/bulira vettem a ruhát, 1 hónap múlva lesz, addig próbálok fogyni még...

Szerintetek milyen?

[link]

2014. nov. 9. 17:11
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
Jók a melleid.
2014. nov. 9. 17:20
 12/28 anonim ***** válasza:
Szerintem szalagavatós bulira kicsit egyszerű a szabása. Kb. egy sporteseményre tudnám elképzelni, így a cipővel, meg ezzel a vaskosnak ható lánccal. Mondjuk innen nem nagyon látom, milyen anyaga van, de olyan sztreccsesnek tűnik. Vagy ha nem veszel mást, akkor nyilván több/másféle kiegészítőt kell hozzá venni...
2014. nov. 9. 17:37
 13/28 A kérdező kommentje:
Nyilván nem egy airmax cipőben megyek szalagavatóra:D Természetesen magassarkú, még valami karóra, stb.. Arra voltam kíváncsi, hogy mennyire vagyok bálna benne, de senkinek nem szúrt szemet, vagy csak aranyosak vagytok és nem mondjátok..:D
2014. nov. 9. 17:41
 14/28 anonim ***** válasza:
3%

Hmm dögös bögyös jó husis, kedvencen nyami.. Fel jöhetnél ma este egy kis kakaóra hozzám ha gondolod, és megmutatnám milyen nacim van és hogy mi van benne....

Matyi/52

2014. nov. 9. 18:10
 15/28 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem látszol túlsúlyosnak, esetleg próbálkozhatsz valami övvel, valami kontraszt színű más kiegészítővel a fekete mellé (szinte bármilyen elütő szín feldobja, piros, bordó, kékek, lilák, türkiz, fehér...). Láncból én olyat vennék inkább, amin van egy medál, ami lehet akár nagyobb is, de vékony láncon.
2014. nov. 9. 18:15
 16/28 A kérdező kommentje:
ez a "nyaklánc" rajta van a ruhán, nem lehet levenni vagy lecserélni, de nem is bánom, mert akkor tényleg nagyon kint lenne a cickó... köszi a válaszokat:)
2014. nov. 9. 18:38
 17/28 anonim ***** válasza:
Az nem látszik, hogy egyben van, akkor nem szóltam. :-) Viszont így akkor lánc nem kell még pluszban mellé, de más kiegészítőkkel próbálkozhatsz. :-)
2014. nov. 9. 18:45
 18/28 anonim ***** válasza:
6-os vagyok.Bálna,ezt hogy képzelted,nem csak a ruhát látom szépnek,az arcot is külön odaképzeltem,hát azt a q .....,most mennék át a te sulidba végzősnek :)
2014. nov. 9. 21:57
 19/28 anonim ***** válasza:
cicinél tökéletes :D
2014. nov. 9. 22:55
 20/28 anonim ***** válasza:
Jól. Képet még!
2014. nov. 10. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!