Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Már sok magassarkú cipot...

Anita8597 kérdése:

Már sok magassarkú cipot kipróbáltam de mindegyiknek csúszik a talpa tánc kozben a csempén. Mit tegyek, hogy ne csússzon?

Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 14:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Olyat vegyél ami nem ócska... azoknak barázdás gumitalpa van és nem sima műanyag.
2014. nov. 8. 18:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáld ki hogy Leukoplastot ragasztasz rá.
2014. nov. 9. 00:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Koszi.megpróbálom!
2014. nov. 9. 11:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Leukolplastot én is próbáltam, nekem le szokott szakadni sajnos, szóval nem túl jó:( Van egy csomó más módszer is, csak nem mindegy milyen a cipőd, szóval milyen talpa van?
2014. nov. 14. 15:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát egy kicsit recés,de amúgy muanyag
2014. nov. 24. 17:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem a leukoplaszt nem vált be,még jobban csúszott!
2014. nov. 24. 17:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Az a fényes fajta műanyag? Legjobb lenne, ha küldenél róla egy képet... Amúgy ha csak azt szeretnéd, hogy tánc közben ne csússzon annyira, hajlakkal fújd le, és egy darabig sokkal jobban fog tapadni. Viszont időnként újra rá kell fújni egy adagot.
2014. nov. 25. 15:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Oké megpróbálom,amúgy igen az a fényes fajta.Képet nem tudok kuldeni mert le van ragasztva és nem tudom leszedni.
2014. nov. 29. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Pedig érdemes lenne leszedni, a ragtapaszon a hajlakk nem ér semmit :( Hogyhogy nem jön le?
2014. dec. 4. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!