Csajok, ti hogyan tudtok nagyon magas sarkú cipőkben, táncolni? A legtöbb lányt ilyenekben látom partykon.
Bár azt látom, hogy ilyen bokatörő cipőkben érkeznek lányok buliba, de ott már nem nézem, hogy tudnak-e így táncolni, mert nem ezt figyelem... Lehet sokan nem is táncolnak nagyon, csak úgy ott vannak...
És aki még alkoholizál is mellé egy keveset, az hogy tud így...?
Mi a titka, hogy biztonságosan lehessen benne járni, táncolni (nem csak lötyögni, toporogni), mint lapos saroknál?
Én nem szoktam ilyenekbe menni,kikapcsolódni megyek,nem mutogatni magam.Nőiesen lehet öltözködni 10cm-es sarok nélkül is.
Egyébként ha nagyon akarnám tudnék benne lötyögni,de biztosan feltörné a lábam ha egész este abba vagyok.
Aki meg bír ilyenbe táncolni nyilván áll egy helybe és néha megrázza a fenekét vagy vonaglik valami palin:D
Ugyanezt csinálta ismerősöm szilveszterkor.Végül pár óra után mezítláb táncolt.
Láttál már versenytáncot? Ott igazán nem mondhatod, hogy csak lötyögnének, meg egy helyben toporognának, hanem pörögnek-forognak szélsebesen, és bejárják az egész színpadot. A párosok női tagjai számára pedig kötelező a magas sarkú cipő, ami 5 cm-től akár 10 cm-ig is terjedhet.
Így néz ki általában egy versenytáncos női cipő:
Így meg maga a tánc, de persze rengeteg különböző táncstílus létezik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!