Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Telon vagyok bocsi h nincs...

Telon vagyok bocsi h nincs ekezet. Hisszu kerdesem van. Mikor vesznek eszre?

Figyelt kérdés
Gondolom nem csak en kuzkodok ezzel a problemaval es van ezer ilyen kerdes gyakorin de nem vagyok boldog. Az eletem unalmas nem tortenik semmi. Tehetnek ellene de en nem tartozom a tiniP!cs@k koze akik minden heten bulizni jarnak stb. Az a bajom h benanak erzem magam visszamatadottnak egy foreveralonnak akinek sohasem lesz baratja es egyedul fog megrohadni egy diplomaval amivel konkretan kitorolheti a segget a mai vilagban. Nem csak a tanulas teren vagyok bizonytalan.(nem tudom milesz belolem mivel fogok foglalkozni) hanem szerelmi teren is. Vannak barataim foleg fiuk.. de mindenki csak baratkent tekint ram es ez mar kezd idegesiteni. Mindenki monfja h eljon a te idod. De ugy erzem sose fog. Azt mondjak legyek turelmes de eddig nem csináltam mast mint vartam es nost elegem van. Hogyan veszeljem at? Annyira jo lenne ha mar 2016 lenne.. de mire az eljon.. mikor lesz baratom? Mikor vesznek eszre az emberek?(fiuk)
2014. nov. 7. 23:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Türelmes lehetsz, de várni hülyeség. Ne várj a sült galambra. Tegyél a dolgokért. Ha el vagy hízva, fogyj le. Sportolj, attól szexibb leszel. Olyan diplomát csinálj aminek van jövője. Légy proaktív. Ne csak átvészeld, használd ki minden idődet, hogy javíts magadon.
2014. nov. 8. 00:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Képet kérünk! ;-)
2014. nov. 8. 00:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Oo nem vagyok elhizva. Eppenhogy megutom az 50 kgt.. inkabb elol deszka hatul lec.:/
2014. nov. 8. 00:38
 4/10 A kérdező kommentje:
15 vagyok es bocsi nem kuldok kepet :)
2014. nov. 8. 00:40
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Csak 15 vagy akkor meg mit rinyálsz? Örülj neki, és tartsd magad az első kommenthez xD
2014. nov. 8. 00:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Oke oke. Hat akk jo.
2014. nov. 8. 00:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen ilyenen hisztizel ? Azt hittem leírás alapján hogy kb. 22éves bölcsész szakos szűzlány vagy.
2014. nov. 8. 02:05
 8/10 anonim ***** válasza:
42%
Telón is van ékezet. Ennyit illene már megtanulni.
2014. nov. 8. 06:59
 9/10 anonim ***** válasza:

15 éves vagy... szóval én sem értem mi bajod.

Ha pedig akarsz valamit tenni is kell érte. Ha pasit akarsz akkor azért is tenni kell, nem csak várni hogy bekopogjon egy hozzád és téged akarjon... mert ilyen nem lesz soha. Ismerkedned kell, eljárni valahova, szórakozni, stb. Nem értem mi ez a hülyeség hogy aki bulizni jár az tiniphicsa... a bulizás nem egy rossz dolog. És nem feltétlenül azt jelenti hogy diszkóban miniszoknyában kelleted magad... van másfajta buli is. Otthon ülve soha nem fog történni veled semmi...

2014. nov. 8. 11:15
 10/10 anonim ***** válasza:

15 évesen én sem buliztam :D

Nagyon előre gondolkozol, mi van ha nem is lesz diplomád? :D

Annyit változhatsz még pár év alatt, lehet, hogy 360 fokos fordulatot veszel. Én is nagyon sokat változtam, ahogy egyre jobban fejlődött a személyiségem.

Mi lesz 2016-ban egyébként? Az még bő 1 év :D

2014. nov. 8. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!