Mennyire van messze az ideális nőtől? KÉP
Figyelt kérdés
Mondják, hogy az ideális nő test 90-60-90es arányokkal rendelkezik.
Azaz kb ilyen:
Ha egy nőnek ilyen az alakja (91-67-95), mennyire esik már távol az ideálistól?
(jobb szélső)
2014. nov. 4. 18:27
1/10 anonim válasza:
hat eleg pudva nem fizetnek erte sokat.
4/10 anonim válasza:
Nekem bejövős a jobb szélső alkat ;)
5/10 anonim válasza:
Nem tudom, kérdezz meg egy az ideális női külső meghatározására specializálódott feminológust... ja, hogy az ideális külső nem objektíven meghatározható tudományos tény?! Francba.
6/10 anonim válasza:
Társadalmi baromság,ne hallgass rá.
7/10 anonim válasza:
Kim Kardashiant tolnám rendesen, de a többi csaj nem túl jó... Átlagosak, csúnyácskák.
Egyébként nincs olyan, hogy ideális, mert ez szubjektív... Minden férfinek más tetszik.
8/10 anonim válasza:
Fúúúj Kim Kardashian kiábrándító példa. Mostmár még idiótábban néz ki a csúnyán nagy fenekével. Amúgy meg a szépség szubjektív, ahogy mondták már előttem többen. És a személyiséged nem is hiszed, mennyit számít. Ismerek ilyen alkatú lányokat átlagos külsővel, csak épp a kisugárzásuk a nem mindegy. (Van aki egy 10/3-asnak menne el, de van aki mondjuk 7-esnek is. Nálam!) És persze az arc sem elhanyagolható.
9/10 anonim válasza:
Hát Kim méretei 96-67-101, szóval eléggé messze áll a 90-60-90-től. Bar Rafaeli már inkább homokóra (89-60-89), bár az is igaz, hogy egy alacsonyabb nő nem ilyen vékony ezekkel a méretekkel.
10/10 anonim válasza:
Candice Swanepoelnek is ilyesmi arànyai vannak: 86-58-87. Az ő alakja szerintem sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!