185 cm körüli lánnyal mi a baj? :D
mmint olvastam egy másik kérdésnél h "úúristen 185 cm??" értem én h kicsit talán szokatlan elsőre (akár az utcán) de miért kell "úúristenezni"?? (nem a jó értelemben)
Már baj ha nem az átlagba tartozik?
hahj sosem értettem az ilyen embereket...
Megmondm mi a gaz!
Az, hogy a magyar palikatvalahlzsugoritjak s bizonyos krosztalyban alig vannak magas pasik.
Egyszeruen nem szulettek vagy ennem tudm.
En 180 cm vagyok es ha bemegyek egy szorakozohelyre akkor mellmagassaba jnnek a palik.
Aki nem annyi az tutira kulfoldi haha
A ferjem is o 186 cm de nem is magyar :D lool
Az emberek (főleg Mo.-n) nem tudják hogy kezelni a szokatlan helyzeteket. Ugye nem mindennap jön szembe veled egy 185 cm-es lány. Én is elég magas lány vagyok, 180 cm, és engem is jellemzően megbámulnak. De én ezt betudom annak, hogy a csodálatukat fejezik ki ezzel, habár tudom, hogy a többség csak nem tud mit kezdeni velem. :D
Szóval amit írsz, ezt az úristenezést én sem szeretem, főleg írásban, akár jó akár rossz értelemben történik az. Élőszóban sokszor nem tudjuk visszafogni a meglepődést, viszont írásban igazán ne legyünk már ilyen bunkók. ÚÚÚristen, olyan mintha cirkuszban valaki valami érdekességet (kétfejű, hatlábú nőt szakállal) látna.
Na mindegy, szóval, az embereknek még van mit tanulniuk.
(Nekem a másik kedvencem amikor mondjuk buszon/villamoson megszólalnak, hogy "húú, te milyen magas vagy". Negatív értelemben még nem tapasztaltam ilyet, de akkor is, szerintük nekem ez még nem tűnt fel? Miért érzi úgy, hogy most feltétlenül meg kell, hogy ossza velem?)
Kicsit offoltam, bocsi.
18/L
Hát én őszintén szólva egy ilyen hatalmas lánytól "megijedek", és ezt nem tudom leplezni...
Bocsi, ha hülyén fejeztem ki magam, de nekem tényleg a kis lánykák jönnek be.
Én is 180 cm vagyok és nő.. jellemzően a begyepesedett, szűklátókörű, kisebbségi komplexusos, főleg idősebb korosztály szokott a szívéhez kapni, hogy úristen, mekkorára nőtt ez a lány.. én meg szarok rá, szeretek magas lenni és van egy pasim is akit imádok, ő 190.
24 vagyok.
Húú köszi a sok választ! :D jópáron jókat nevettem...:P Nem is tudtam, h külföldön sokkal több magas pasi van, mint M.o.-n. azt hittem ez ilyen "globális probléma" (de evvel nem az alacsonyabbakat akarom bántani, csak értitek, nekünk 175-180 fölöttieknek ez probléma) :D mindegy
és tetszik egy csomótok hozzáállása, de komolyan! én (sajnos) nem tudok ilyen laza lenni...
a srácnak írom (azt hiszem most alulról a 3. v 4.): azért egy 180 cm es lány annyira még nem "hatalmas" :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!