Őszinte vélemény erről a popsiról?
Figyelt kérdés
A bal oldalon az aljan miert van ott az a kis hurka? Tobb emberennlattam mar. Hogyan lehet eltuntetni?
2014. nov. 3. 01:03
1/10 intrepid válasza:
Szép popsid van. Olyan tenyérbemászó... A hurkáról nem tudok mit írni, de az legyen a legnagyobb bajod.
2/10 anonim válasza:
Tényleg semmi baj ezzel a fenékkel. A "hurkáról" én sem tudok nyilatkozni.
3/10 anonim válasza:
Szépnek nem mondanám, mivel ahhoz kéne sport, edzés, torna is... így csak egy átlagos elhanyagolt segg, ami idővel egyre rosszabb lesz, majd jön a narancsbőr meg a többi hurka...
4/10 A kérdező kommentje:
Megsúgom, hogy heti 2x edzem.
2014. nov. 3. 14:06
5/10 anonim válasza:
Szottyadt. Ha többet edzenél,szebb lenne :)
De nyugi, teljesen átlagos.
8/10 anonim válasza:
Szerintem nem edzel ekeg kemenyen es nem kajalsz jol. Tökatlag.
9/10 anonim válasza:
Nem kajálsz megfelelően, ha kevesebb ch és zsír menne több fehérjével, menne a zsír, és vele a hurka is! Amúgy nincs szar feneked, tiszta átlag, de jobb kajálással sokkal jobban is kinézhetne.
10/10 anonim válasza:
edzetlen és túl magas a testzsír.
a derekad is nagyon zsíros.
valószínűleg az étrended nagyon tré.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!