Lányok! Jelentkeznétek a Miss World Hungary-re?
Én nem neveznék, mert:
1. Nem lenne esélyem!
2. 15 vagyok
De szerintem le kell szarni, hogy leszólják a versenyzőket. Kit érdekel? A többség úgyis csak féltékeny.
nyugodtan jelentkezzetek, akik megnyerik vagy beválogatják az első 3-ba vagy 5-be azok annyira rondák h azmár fáj.
freire szilvia is egy rondaság volt, most meg ez a serdült orsolya.....a szomszéd 50 éves néni is szebb nála. kismilliószor szebb lányok rohangásznak az utcákon kb mindennap, mint ezek a miss world hungaryk. lányok, neféljetek. ezeknél biztosan szebbek vagytok.
amúgy attól h.modellkedtél,nem feltétlenül vagy alkalmas sz.királynőnek.picit más adottságok kellenek.
de sztem próbáld meg,nem veszthetsz semmit.
Én tuti jelentkeznék, csak sajnos az alakom nem tökéletes :(
Persze, ha sikeres vagy, akkor megjelennek a fikázók, de nem kell vele törődni. Őszintén remélem, hogy a mi generációnk már tudja, hogy ezt a hozzáállást nem kellene eltanulni az öregektől és rájön, hogy lehet örülni is más sikereinek.
Valóban évről-évre egyre rosszabb döntések születnek Miss World/Miss Hungary versenyeken..
talán az idei Miss Universe(Budai Zsuzsi)illetve a 2007-es Miss World Hungary (Bóna Ildikó)érdemelte nmeg igazán a győzelmet..Miattuk nem kellett szégyenkeznünk...Esetleg Dammak Jázmin neve említhető még meg..
nem tudom mi alapján döntenek,de vagy abszolút átlagos,néha csúnya lányt választanak,vagy ha esetleg szép,akkor sötét mint az éjszaka..Rég volt szép&okos kombináció..:O
*Miss World/Miss Hungary helyett azt akartam írni:
Miss World Hungary/Miss Universe Hungary
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!