Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Jelentkeznétek a Miss...

Lányok! Jelentkeznétek a Miss World Hungary-re?

Figyelt kérdés
Én már kiskorom óta tervezem, hogy indulok, de még nem töltöttem be a 17-et:) Régen azt hittem, klassz dolog, de az emberek olyan mértékben megszólják a versenyen induló lányokat, hogy jaj.
2010. jan. 26. 19:04
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
én nem rugaszkodtam el a földtől:) ha azt írom, hogy nem teszek ki ide képet, akkor megtalálnak a "hátpersze,mertolyanrondavagy" típusú megjegyzések. viszont egyetértek veled, kedves utolsó, tényleg el kell viselnem a kritikát. a képemet viszont akkor sem raknám ki egy ilyen oldalra, ha nem bánod:)
2010. jan. 26. 19:47
 12/24 anonim ***** válasza:

Én nem neveznék, mert:

1. Nem lenne esélyem!

2. 15 vagyok

De szerintem le kell szarni, hogy leszólják a versenyzőket. Kit érdekel? A többség úgyis csak féltékeny.

2010. jan. 26. 20:15
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem vonz a dolog, meg hát az adottságaim sincsenek meg hozzá:) szerintem annak van esélye amúgy, aki amellett hogy szép, ennek a tudatában is van, és erős egyéniség, különben ki fog készülni.
2010. jan. 26. 21:29
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

nyugodtan jelentkezzetek, akik megnyerik vagy beválogatják az első 3-ba vagy 5-be azok annyira rondák h azmár fáj.

freire szilvia is egy rondaság volt, most meg ez a serdült orsolya.....a szomszéd 50 éves néni is szebb nála. kismilliószor szebb lányok rohangásznak az utcákon kb mindennap, mint ezek a miss world hungaryk. lányok, neféljetek. ezeknél biztosan szebbek vagytok.

2010. jan. 27. 01:14
 15/24 anonim ***** válasza:

amúgy attól h.modellkedtél,nem feltétlenül vagy alkalmas sz.királynőnek.picit más adottságok kellenek.

de sztem próbáld meg,nem veszthetsz semmit.

2010. jan. 27. 07:44
 16/24 anonim ***** válasza:

Én tuti jelentkeznék, csak sajnos az alakom nem tökéletes :(

Persze, ha sikeres vagy, akkor megjelennek a fikázók, de nem kell vele törődni. Őszintén remélem, hogy a mi generációnk már tudja, hogy ezt a hozzáállást nem kellene eltanulni az öregektől és rájön, hogy lehet örülni is más sikereinek.

2010. jan. 27. 09:17
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én örülök más sikereinek, engem is hívtak sok helyre modellkedni (aminek nemet mondtam), de igaza van annak a válaszolónak, hogy pl. a Szilvia meg sorolhatnám mennyire..csúnyák voltak!!! És az is igaz, hogy rengeteg szebb lány szaladgál az utcán, mint a királynők...
2010. jan. 27. 09:51
 18/24 anonim ***** válasza:

Valóban évről-évre egyre rosszabb döntések születnek Miss World/Miss Hungary versenyeken..

talán az idei Miss Universe(Budai Zsuzsi)illetve a 2007-es Miss World Hungary (Bóna Ildikó)érdemelte nmeg igazán a győzelmet..Miattuk nem kellett szégyenkeznünk...Esetleg Dammak Jázmin neve említhető még meg..

nem tudom mi alapján döntenek,de vagy abszolút átlagos,néha csúnya lányt választanak,vagy ha esetleg szép,akkor sötét mint az éjszaka..Rég volt szép&okos kombináció..:O

2010. jan. 27. 11:24
 19/24 anonim ***** válasza:

*Miss World/Miss Hungary helyett azt akartam írni:

Miss World Hungary/Miss Universe Hungary

előző voltam

2010. jan. 27. 11:25
 20/24 anonim ***** válasza:
Tuti nem jelentkeznék...
2010. jan. 27. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!