Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Jelentkeznétek a Miss...

Lányok! Jelentkeznétek a Miss World Hungary-re?

Figyelt kérdés
Én már kiskorom óta tervezem, hogy indulok, de még nem töltöttem be a 17-et:) Régen azt hittem, klassz dolog, de az emberek olyan mértékben megszólják a versenyen induló lányokat, hogy jaj.
2010. jan. 26. 19:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
67%

én szivesen jelentkeznék :) csak félek hogy sokan beszolnának :D

16L

2010. jan. 26. 19:10
 2/24 anonim ***** válasza:

Én is szívesen jelentkeznék ha meglennének hozzá az adottságaim,de sajna mivel nincsenek,így esélytelen a dolog!:S:(

Üdv!

2010. jan. 26. 19:11
 3/24 A kérdező kommentje:
amilyen primitív emberek vannak..necces.
2010. jan. 26. 19:11
 4/24 anonim ***** válasza:

én se becsülöm sokra azokat,akik erre teszik fel az életüket..de aki csak poénból,buliból kipróbálja magát és emellett normális életet él(tanul,dolgozik)azzal semmi bajom.

ha úgy néznék ki,én is jelentkeznék.

amúgy tudsz képet linkelni magadról???csak kiváncsiság,h.lenne-e esélyed:)

2010. jan. 26. 19:17
 5/24 A kérdező kommentje:
nem itt várnék arra, hogy megmondják, vajon lenne-e esélyem:) aki látott már, az gyönyörködött bennem, így nem az az aggaszt, hogy nincs esélyem, hanem az, hogy még nem vagyok 17:) már nyertem szépségversenyt, de egy pár éve nem indultam semmin, csak modellkedtem.
2010. jan. 26. 19:22
 6/24 anonim ***** válasza:
67%

csak kiváncsi voltam:)

nyilván nem ránk kéne elsősorban alapozni,de biztos megerősíthetnénk az eddigi pozitív visszajelzéseket.

2010. jan. 26. 19:26
 7/24 A kérdező kommentje:
persze értem, de én az a fajta vagyok, aki soha nem tenne ki egy ilyen oldalra sem magáról, sem másról képet:) ahhoz már túlságosan ismerem ezt az oldalt és az ittlevő emberek stílusát. sajnos:/
2010. jan. 26. 19:28
 8/24 anonim ***** válasza:
ok.megértem:)
2010. jan. 26. 19:30
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egy kicsit elrugaszkodtál a földtől ezzel a ,,gyönyörködött bennem" dumával.rendben h szép vagy, de ennyire azért ne légy betelve magaddal.Nem rosszindulatból mondom, de az embereknek ez is szúrja a szemét, hamajd indulsz akkor ezt vedd figyelembe.8csak szerényen):),nekem is mindig ezt modnják!:D
2010. jan. 26. 19:31
 10/24 anonim ***** válasza:
75%

"...túlságosan ismerem ezt az oldalt és az ittlevő emberek stílusát. sajnos"..

szted ahhoz h.szépségkirálynő legyél hányféle kritikát kell majd elviselned????rengeteget.akármilyen szép is vagy...mindig lesz olyan aki belédköt..

szóval nem nagyon logikus h.nem akarsz képet mutatni.,ha nem bírod a kritikát..

ha meg olyan gyönyörú vagy,mint mondod,nem mindegy mások mit gondolnak?nem értem mit vársz tőlünk...ha elégedett vagy magaddal,akkor jelentkezz..

2010. jan. 26. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!