Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak itt hozzám hasonlóan...

Vannak itt hozzám hasonlóan vékony, de nagy mellu nok?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és 70H-s melltartót hordok...egyszeruen utálom hogy ilyen nagyok.

Kedves sorstársaim, ti egyáltalán hol vesztek melltartót?

csak normális válaszokat!

2014. okt. 29. 13:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
43%
M U T A S D M E G az Isten szerelmére, sírva könyörgöm, szeretném látni ezeket a csodákat :P
2014. okt. 29. 22:28
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
Bocs, hogy nem a kérdésre felelek. Nem tudom e téren milyen a vásárlási szokás mert fiú vagyok! :) Azonban a leírás alapján nem lehet semmi. Sok nőnek felnőtt korában sincs ekkora nem, hogy 18 évesen. Gratula hozzájuk. (Persze ezt férfiszemmel a leírás alapján mondom úgyhogy ezt nézd el nekem. A hátrányát igazán csak a nők ismerhetik.)
2014. okt. 31. 10:49
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem nagy mell,csak a hatad széles mert a mell méretére s szám utal,és az kicsi a 70 meg a 75 is kicsi csak az ért széles mert a kosár a széles
2014. nov. 2. 08:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

#13 te hülye vagy vagy csak símán buta?

Csak mert hogy pont fordítva van, mint ahogy okoskodtál..

A szám a mellkasi körméret a mell alatt, a betű pedig a kosár mérete...

A 75 pont hogy nem nagy hátat jelez, a H kosár viszont nagyon nagy, mondhatni "tőgyet" - már bocs a kifejezésért...

2014. nov. 2. 08:27
 15/15 anonim ***** válasza:
29%

Szép vagy, szép vagy, szép királylány,

giga cicit mutassál mán'!

2014. nov. 2. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!