Vannak itt hozzám hasonlóan vékony, de nagy mellu nok?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és 70H-s melltartót hordok...egyszeruen utálom hogy ilyen nagyok.
Kedves sorstársaim, ti egyáltalán hol vesztek melltartót?
csak normális válaszokat!
2014. okt. 29. 13:21
2/15 anonim válasza:
És én még azt hittem, az én 75D-m nagy.
New Yorkerben találtam magamra, de erre is vadászni kellett, C-nél nagyobbat szinte sehol se kapni.
Speciális fehérnemű boltokban próbáld meg szerintem. Sima ruhaboltokban esélytelen.
3/15 anonim válasza:
szia, en most kover vagyok, de voltam mar normalis is , akkor a H&M -ben talaltam magamnak 80 DD, de leginkabba Thriumph-ot szeretem, dragak, de sokaig szep es tart is. Most sajna 95 F vagyok :( Te hol szoktal vasarolni?
4/15 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat! :)
én internetrol szoktam rendelni, a boltokban keresést már feladtam :D
2014. okt. 29. 13:39
5/15 anonim válasza:
Nekem is nagy, nekem 75E kellene, de 80D-t hordok. Külföldön is szoktam, Baciban vannak extra nagyok, de néhány New Yorkeres is jó rám.
23L
6/15 anonim válasza:
H-s? Jesszus! Én úgy tudtam eddig, hogy már a D-s is nagynak számít, el sem tudom képzelni milyen lehet egy H-s mell. Azt viszont igen, hogy ez milyen megterhelő lehet a gerincnek. Részvétem. 23/f
7/15 anonim válasza:
Nekem 75-80 E kell(bár ezt is kezdem kinőni), szinte sehol sem találok jó melltartót.
8/15 anonim válasza:
Egyszerűen fantasztikusan nézhetsz ki, elképesztően gyönyörűek lehetnek a melleid!
24F
10/15 anonim válasza:
Szerintem is gyönyörű,nagy lehet.Szívesen megnézném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!