Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek baj van ha oktober...

Szerintetek baj van ha oktober ota nem gyogyult be a piercingem?

Figyelt kérdés
Oktoberben raktam es meg mindig gennyezik,van hogy szep,ugy tunik mintha begyogyult volna,aztan ra par napra ujbol piros es talan gyennyes is.Mit tehetek?
2010. jan. 25. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Hol van az a piercing? Rendes szalonban csináltattad? Kezelted rendesen?
2010. jan. 25. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:

nem gáz, sőt,normális, egyik bnőmnek kb fél év alatt sem gyógyult be a köldökpiercingje, van aki az orrpiercingjével szenved hónapokat. nekem az industrialom majdnem egy évig gyógyult..

sztem amit tehetsz: ne piszkáld. minden nap tisztítsd rendesen körbe, majd ne hagyd hogy vizes maradjon,szárítsd-törölgesd körbe. nekem bevált, 8piercingem van. olyan is van ami mai napig begyullad ha az egyik orvosi fémet rakom be, a műanyagra meg szépen begyógyultan viselkedik, kész. máshol meg mind fém van. úgyh furi:D esetleg tényleg kicserélhetnéd másfajta anyagra

2010. jan. 25. 20:18
 3/4 A kérdező kommentje:

koldokben

felek h kiloki a peircinget a kodlokom,mivel mintha ugy latnam h vekonyodik a bor ami tartja :(

torolgetem,tisztitom,az is igaz h szeretek hosszu furdoket venni,de aztan altalaba mindig szaritom es tisztitom

koszi azert

2010. jan. 25. 20:22
 4/4 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat,ma kivettem a piercinget.Visszamentem a salonba ahol csinaltak es mondtak hogy ha majd begyogyul tehetek ujat aranybol
2010. jan. 26. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!