Szerintetek baj van ha oktober ota nem gyogyult be a piercingem?
nem gáz, sőt,normális, egyik bnőmnek kb fél év alatt sem gyógyult be a köldökpiercingje, van aki az orrpiercingjével szenved hónapokat. nekem az industrialom majdnem egy évig gyógyult..
sztem amit tehetsz: ne piszkáld. minden nap tisztítsd rendesen körbe, majd ne hagyd hogy vizes maradjon,szárítsd-törölgesd körbe. nekem bevált, 8piercingem van. olyan is van ami mai napig begyullad ha az egyik orvosi fémet rakom be, a műanyagra meg szépen begyógyultan viselkedik, kész. máshol meg mind fém van. úgyh furi:D esetleg tényleg kicserélhetnéd másfajta anyagra
koldokben
felek h kiloki a peircinget a kodlokom,mivel mintha ugy latnam h vekonyodik a bor ami tartja :(
torolgetem,tisztitom,az is igaz h szeretek hosszu furdoket venni,de aztan altalaba mindig szaritom es tisztitom
koszi azert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!