Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen piercing állna jól? A...

Triangle123 kérdése:

Milyen piercing állna jól? A többi lent.

Figyelt kérdés
sziasztok! 14 eves lany vagyok, a 14. szuletesnapomra szeretnek piercinget szuratni. En ajak piercingre gondoltam, de csak az egyik oldalra, lentre, bar a snake bire is tetszik, valamint meg a felso inyfeken gondolkozok. Nem tudom, melyik allna jol, vagy jobban, es hogy melyik oldalra szurassam. Nem erdekel, hogy mennyire faj, stbstb. Ha valaki ugy erzi, hogy tudna segiteni, jelezze, es csatolok kepet magamrol!:)
2014. okt. 24. 16:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
En segitseget kertem, dontesben, nem azt kerdeztem, hogy jol allna-e.:) itt is nagy kulonbseg van a ketto kozott, csak valakinek el kell magyarazni:))) sok sikert a grafikus palyafutasodhoz.
2014. okt. 28. 15:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Azt kérdezted, milyen állna jól. Azt válaszoltam semmilyen. A válaszom teljesen korrekt volt.
2014. okt. 29. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!