Milyen piercing állna jól? A többi lent.
*Ne legyél türelmetlen, azzal csak magadnak teszel rosszat.
Elírtam, bocsi :)
csokismuffin-van már fültágítóm, de köszönöm a tanácsot:)
16:50- írok!:)
#3/616:56-nem véleményt kértem, köszönöm.
#4/6 16:56-művészeti iskolába járok, itt minden második emberhez ragad a mágnes, szívárványszínű hajakkal kápráztatják el a tanárokat, ezért nem is szempont a feltűnőseg, és a fájdalom sem túlzottan érdekel.
19:01-ismét csak annyit mondok, nem kértem véleményt. és ugyanezt el tudom mondani, mint az előzőnek, hogy művészeti iskolába járok, ahol a tanári kar tolerálja ezeket a dolgokat. a szüleim sincsenek ellene, nekem pedig tetszik, és pont. ja, és végső kiakadásod érdekében:festem a hajam,(elég intenzív vörösre.) illetve sminkelek is, mégse néznek belőlem olyat, ami nem vagyok.:)
19:01 vagyok, nem találtad volna ki, de én is művészeti iskolába járok, és van alkalmam nap mint nap találkozni a sok "művészlélekkel", akiknek a szivárvány minden színében pompázott már a hajuk, és egyedibbnél egyedibb darabokat hordanak. De elárulom, nem ők voltak a legtehetségesebbek. Ők inkább a közép, vagy alkategória. Mivel nem tudnak olyan sokat, ezért az öltözködéssel fejezik ki magukat. Elárulom, nem attól lesz művész valaki, ha feltűnően, vagy a korához nem illően öltözködik, hanem attól, ha alkot. És az alkotáshoz tök fölösleges a fültágító meg a piercing, nem attól lesznek jobbak a munkák. Ráadásul egy 14 éves lányon ízléstelenül, és nevetségesen fest. Te még GYEREK vagy. Szóval a válaszom: Semmilyen piercing nem állna jól.
Majd harmadikban, vagy negyedikben.
Szepen kitertunk az oltozkodesre es a hajviseletre illtve a "tudasra" stb. Nem hiszem, hogy az ugyesseg attol fuggne, hogy valakinek hany piercing log ki a fejebol, vagy hogy eppen milyen szinure festette a hajat. Nalunk ebbol meg nem adodott problema, hogy ki az ugyesebb stbstb. Soha nem "szidalmaztuk" a masikat, azert hogy hogy nez ki, eddig meg en sem kaptam meg, hogy "budos fultagitos" vagy hogy "minek fested a hajad? Csak mert tuti nem fogsz ugy rajzolni, mintha barna lenne!" szerintem pont az egyedi emberekben van a kepzeloero, amivel tudom, az elso evekben nem sokra megyunk, mert most tanulunk meg rajzolni. A 9.-10. evfolyam pontosan errol szol. Hogy metanuljunk egyenes vonalat huzni, arnyekolni stb. Nem tudom, te milyen szakon vagy, de biztos vagyok benne, hogy a te ugyesseged is csak a gyakorlason mulik, nem azon, hogy ki hogy nez ki. Egyebkent csak ugy megsugnam, engem vettek fel az elso helyen, ez szerintem nem azt jelenti, hogy nem tudok rajzolni, de javits ki ha tevedek.
Es nem, nem erdekel, hogy masok mit gondolnak a kulsomrol, mit fognak a piercingemrol, mert ha valaki csak azert pl. megutalna, vagy maskepp nezne ram, mert egy lyukkal tobb van rajtam, akkor figyelmen kivul kell hagyni az adott szemelyt. Igen gyerek vagyok, viszont akkor ezt magyarazd el a piercereknek is, es mondd meg nekik, hogy 18 alatt ne szurjanak szuloi beleegyezessel, es nezd meg a reakciojukat.:) Szep napot!
Engem 3 művészeti szakközépbe vettek fel első helyen grafika szakra, és egy helyen másodiknak festőre. Most grafika szakra járok.
És jó lenne, ha nem oktatnál ki a művészeti iskolákkal kapcsolatban, ugyanis 13 éves koromtól kezdve rendszeresen látogattam 2 évig az előkészítő miatt azt az iskolát, ahova most, 15 évesen járok.
Erről ennyit.
A másik dolog meg:
Egy szóval sem mondtam, hogy azért nem tehetséges valaki, mert figyelemfelkeltően öltözködik. Hanem azt mondtam, általában azért öltöznek a legtöbben figyelemfelkeltően, mert nem olyan tehetségesek. (a kettő között jó nagy a különbség, csak vannak, akiknek nem esik le, ameddig a szájukba nem rágják) Természetesen vannak kivételek, de ez jellemző.
És az égvilágon senkit sem szidalmaztam.
Semmi bajom a fültágítósokkal, a piercingesekkel, vagy a színes hajúakkal, sőt, a kedvenc zenészeimnek is volt régen színes haja. Na ők például a kivételt erősítik.
De őszintén? Nekem jobban tetszenek most, érettebben, felnőttebben. A fekete-barna-szőke hajaikkal.
De a véleményem még mindig ugyanaz: 14 évesen semmilyen piercing nem állna jól neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!