Fiúk nektek szóba jöhetne?
Figyelt kérdés
Szóval van egy barátnőm aki önbizalom hiányos.
Így néz ki: nagyon göndör hajú olyan mint az afrikaiaknak a haja, vékony, izmos, barnás-szőke hajú, a haja rövid,szemüveges.Eléggé nevetős,vicces.
Ja és nincs tesója. Csak őszintén! :)
2010. jan. 24. 21:56
2/10 anonim válasza:
Szia!
Most mit mondjak, így látatlanban azt mondom szívesen megismerném. De nyilván sokkal jobb lenne róla egy kép. Persze mondjuk kitakarva a szemét vagy ilyesmi. De amit leírtál az nekem szimpatikus.
22/F
3/10 anonim válasza:
Ezt így ennyiből nem lehet megmondani..
4/10 anonim válasza:
Egyértelmű hogy igen , de nem fogom megindokolni hogy miért mert az nem tetszene,de mondom hogy igen.
23F
5/10 anonim válasza:
Nagyon-nagyon nem. Utálom az önbizalomhiányos emebereket, egy nő akkor szexi ha magabiztos. A fekete, hosszú, egyenes hajú lányok tetszenek.
6/10 anonim válasza:
Fotó alapján megmondanám, hiszen így pár szó alapján nehéz megítélni. De bevallom, hogy megőrülök a szemüveges lányokért, és a göndör hajat is imádom, igaz, inkább hosszú haj párti vagyok. Ha amúgy kedves, okos és melegszívű, jó természetű lány, akkor simán bejönne.
9/10 anonim válasza:
Bocs az előző vagyok, egyben a kérdező, bocsi de a másik címemen küldtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!