Remélem hogy lehet még olyan. Szerintetek? Jó lennék olyannak?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,Lány!
barna szemű,barna félhosszú hajú,szemüveges,divatosan öltözködő,vékony. leginkább farmert hordok és cicanacit.
(sajnos van a homlokomon pár miteszer/vagyis nem fehér pattanás hanem ilyen kis picikék,nem lehet kinyomni)az lenne a kérdésem ,hogy én lehet majd középiskolás koromban egy rózsaszín cicababa:D? mert nagyon tetszik az a stílus,a rózsaszín cuccok,szép alak,hosszú haj,szép arc,és megnézik az utcán,a jól nézettsége miatt,ilyen szeretnék lenni. most még nem sminkelem magam,de fogom!de nem a nyávogós hülye cicababákra gondolok hanem mint amilyet leírtam.Szerintetek? :)
pusii: dorika
2010. jan. 24. 20:38
11/11 anonim válasza:
a rózsaszín GUSZTUSTALAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!