Remélem hogy lehet még olyan. Szerintetek? Jó lennék
olyannak?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,Lány!
barna szemű,barna félhosszú hajú,szemüveges,divatosan öltözködő,vékony. leginkább farmert hordok és cicanacit.
(sajnos van a homlokomon pár miteszer/vagyis nem fehér pattanás hanem ilyen kis picikék,nem lehet kinyomni)az lenne a kérdésem ,hogy én lehet majd középiskolás koromban egy rózsaszín cicababa:D? mert nagyon tetszik az a stílus,a rózsaszín cuccok,szép alak,hosszú haj,szép arc,és megnézik az utcán,a jól nézettsége miatt,ilyen szeretnék lenni. most még nem sminkelem magam,de fogom!de nem a nyávogós hülye cicababákra gondolok hanem mint amilyet leírtam.Szerintetek? :)
igeeen.irány azonnal a szoli.műkörmöt csináltass azonnal.festesd be a hajad szőkére.rakass seggig érő póthajat és vegyél kék kontaklencsét plusz járj mindig 20centis magassarkúba: DDD
ja nem bocsi amég van PÁR miteszered addig ez nem lehetséges:(
2010. jan. 24. 20:44
3/11 anonim válasza:
FÚÚÚÚJ:S
2010. jan. 24. 21:07
4/11 A kérdező kommentje:
mi fujj?
2010. jan. 24. 21:08
5/11 anonim válasza:
jaj istenem nee ezek nagyon csunyák :S
2010. jan. 24. 21:24
6/11 anonim válasza:
Ne cicbaba akarj lenni. Inkább legyél divatos, csinos, ápolt, kedves, nyílt, barátkozó, mosolyogj sokat, legyél aktív az iskolában (osztálytitkárság mondjuk), és akkor sokan ismerni és kedvelni fognak a középsuliban is. Szerintem ez bőven elég:) a képről nem mondanám, hogy bármelyikük szép lenne, mert midkét lány még elég kislány, ami hangsúlyozom NEM BAJ. Mindkettő bájos, nagybetűs NŐ majd később lesz belőlük, ráérnek.
2010. jan. 24. 21:32
7/11 anonim válasza:
A képen egyik lány se cicababa. Amit te leírtál, az teljesen más. Amúgy persze, hogy lehetsz. Akárki lehet.
2010. jan. 24. 21:53
8/11 anonim válasza:
és a képen melyik vagy te???
2010. jan. 25. 09:15
9/11 anonim válasza:
most látom a személyleírást, egyik sem talál rád...de akkor mi értelme volt feltölteni a képet két másik lányról?? WTF?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!