Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért bámulnak meg az emberek...

Miért bámulnak meg az emberek az utcán, a buszon, a boltban, meg egyébb közhelyeken és miért van az hogy néha még sugdolóznak is rólam?

Figyelt kérdés
Előfordulhat hogy ezzel nem csak én vagyok így, de akkor is nagyon idegesít és unom már, egyébként is az önbizalmam emiatt romlott elég sokat, de nem tudom mitt tenni ezellen. A barátaimnak elege van azokból a kérdéseimből hogy tényleg csúnya vagyok, vagy hogy miért bámulnak meg meg stb. De hát ők a barátaim, és hát persze hogy a jót és a szépet mondják, de akkor sem tudom hogy miért bámulnak meg! (17 éves lány)

2014. okt. 19. 14:56
 1/6 anonim válasza:
Ha küldenél képet akkor talán kiderül!:) de lehet hogy csak azért bámulnak meg mert szép vagy!:)
2014. okt. 19. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

Vagy nagyon szép vagy, vagy nagyon furcsa.

Vagy nem is bámul senki, csak bebeszéled.

Esetleg nagyon erős a kisugárzásod, amiatt is szokták bámulni az embert.

Ha gondolod, küldhetsz képet, én is lány vagyok.

20l

2014. okt. 19. 15:01
 3/6 anonim válasza:
1. vagyok am én is így járo hogy megbámulnak annyi különbséggel hogy tudom az okát!XD
2014. okt. 19. 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia, küldj képet, majd én őszinte leszek veled (jó az ízlésem!!)

18/l :)

2014. okt. 19. 18:23
 5/6 anonim ***** válasza:

1. Nagyon szép vagy.

2. Nagyon ronda vagy.

3. Van rajtad valami furcsa/röhejes/ízléstelen/érdekes/különös stb.

2014. okt. 20. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Vagy egyáltalán nem is bámulnak, csak te élsz abban a tudatban.

Nekem is van egy ilyen barátnőm, állandóan azt hiszi, hogy mindenki csak ráfigyel és róla susmorog. Egy csöppet idegesítő és beteges azt hallgatni, hogy már megint minket néznek. Kb akkor is azt mondja, hogy bámulták ha velünk szemben elhalad egy ember és vet egy pillantást a kis csoportunkra.

2014. okt. 21. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!