Mennyire taszító a vastag láb?
Sziasztok!
Elég alacsony vagyok, olyan 161-2 cm. 46-7 kiló.
Homokóra alakom van, nagyon vékony derékkal, B-CC-s mellel.
Viszont a lábam rövid, és vaskos. Főleg a combom. A fenekem is nagy :/
Igyekszem egészségesen enni, és jelenleg 3 féle sportot űzök, és mindennek ellenére ez a helyzet.
Szerintetek mennyire taszító? Valami ötlet esetleg, hogyan tudnék rajta javítani?
Ami a modelleket illeti igazad van.
De próbálom reálisan nézni, elvonatkoztatva attól a gondolattól hogy vastag.. de mégis mindig erre a következtetésre jutok.. a két combom együtt vastagabb mint a derekam..
Én is folyton csak a combjaimat tudom vizslatni, és mindig vastagnak találom őket, akármilyen szögből nézem is (fogytam jó sokat, jönnek a visszajelzések, hogy nem az), szóval lehet, hogy ez pszichikai alapon működik, és tényleg csak te látod annak. :)
Egyébként meg a fiúk nem bánják - legtöbb fiú ismerősöm a sportos combokat szereti, nem a vékonyakat - amik szexik, lehet csábosan járni velük, tónusos, formás, érted, na ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!