Hogy tetszik az ilyen alak? (kép)
Figyelt kérdés
Nem én vagyok a fényképen, de hasonló ehhez az alakom, tehát kis mell, széles csípő. Nekem kicsit nagyobb a fenekem és izmosabb vagyok. Nagyon gázos?
2014. okt. 15. 20:10
11/17 Jázi :) válasza:
Egyébként megsúgom,hogy az a vágás szerintem császármetszés hege. Mert igen,ilyen is van nem csak bikinivonalban ha úgy fekszik a gyerkőc. Ami eléggé frissnek is tűnik. Így a hasa is lehet ezért nem húzódott még vissza teljesen! Ettől függetlenül meg csinos!
12/17 anonim válasza:
Hát nekem marhára nem tetszik, de nem a széles medence kis cici, hanem az összhatás. A teljes medián laparotómia hege sem igazán javít a dolgon.
13/17 anonim válasza:
Ilyen császárt max ikrek esetében tudok elképzelni. Manapság ha nem a bikinivonala van, akkor csak köldök alatt vágnak.
14/17 Jázi :) válasza:
Hát mikor én szültem 3 ilyen vágással is került ki anyuka a műtőből. És egyik se volt ikres.
15/17 anonim válasza:
3 ilyen vágással? Orvostanhallgató vagyok, és az a helyzet, hogy ezt nem igazán tudom elhinni. És hol vágnak? Ilyen teljes mediánt, mint a képen nagyműtéteknél csinálnak, tumor, Crohn stb. esetében.
16/17 Jázi :) válasza:
Hát nem egy Pesti méregdrága magánklinikán :D
17/17 anonim válasza:
Szerintem kicsit kövér.De még nem túl vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!