Kék vagy barna szemű lányok?
Figyelt kérdés
kérdezhetném azt is, hogy zöld vagy fekete :)2014. okt. 12. 22:20
1/9 anonim válasza:
A hajszín se mindegy hozzá teso-D
2/9 A kérdező kommentje:
sötét :D egyértelműen :)
2014. okt. 12. 22:30
3/9 anonim válasza:
Sötét hajhoz mindkét szemszin bejövös lehet,a csajt látni kéne hogy még tudjam mondani
5/9 A kérdező kommentje:
hogy a kék vagy barna szemű lányok jönnek be? melyik a szebb szerinted?
a kérdés jogos. mivel lemaradt..:D bocsi
2014. okt. 13. 14:17
6/9 anonim válasza:
Nekem a kék, barna, fekete is nagyon bejön. Talán a barna a legszebb, de a másik kettő is nagyon jó. Általában a zöld nem tetszik annyira, de abból is van kivétel.
7/9 anonim válasza:
Barna. Nekem a kék szem olyan ridegnek tűnik, de ez nem jelenti azt, hogy sose kezdenék kapcsolatot kék szeműekkel. :D Nem lényegi kérdés a szemszín.
8/9 anonim válasza:
Barna :3 de a kék is szép meg a zöld is :) fekete szemet élőben még nem láttam de azis biztos szép. Amugy ha szép csaj vagy, adsz magadra akkor mindegy milyen a szemed színe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!