Fiúk nektek bejönnek az ilyen lányok?
Figyelt kérdés
Barna szem, barna haj, kreolos bőr?okos kedves vicces sportos?2014. szept. 25. 17:10
1/5 anonim válasza:
Lol mintha ennyiből bármit is meg lehetne mondani. Csak az pozitív (közhelyes) tulajdonságaidat írtad le, a külsőd meg tökmindegy milyen, minden fajtára van vevő, és egyébként is fontosabb a belső. Ha az egódat akarod növelni, írj még több pozitív dolgot, írd hogy tökéletes, vékony alakod van, gyönyörű hosszú hajad, magas vagy, narancsbőröd véletlenül sincs mert hát sportos vagy, mindenki szeret téged mert te vagy a világ középpontja, stb. Így már megütnéd a gyakori színvonalát.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem pont magamat írtam le
2014. szept. 25. 17:35
3/5 anonim válasza:
A külsőségek ezek alapján bejönnek, egyedül az okosság ijeszt meg, mert én nem annyira vagyok sokrétű bizonyos dolgokban, viszont hamar feltalálom magamat.
22F
5/5 anonim válasza:
Nekem a hófehér bőr, világos haj, világos szem a kedvencem. Szóval nem igazán jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!