Varrónők, szabók, méterárú anyaggal foglalkozó emberkék. Milyen árban lenne az anyag megvásárolása egy ilyen alkalmi ruhához?
Egy varrónő olcsón elvállalna nekem egy varrást. Nem tudom vágjak-e bele, mert anyagi kerethez vagyok kötve. Egy teljesen átlagos, 170 cm-s, 56kg-s lány vagyok, vékony derékkal.
Mit gondoltok, egy ilyen ruha megvarrásához milyen árban lenne az anyag, ha találok egy jó méterárú boltot?
Annyi változtatás lenne rajta, hogy a csipke nem fekete, hanem fehér.
Az aljára sztem egy 2-3 ezerből megvan az anyag, és az már szép esésű.
A teteje azért problémás, mert streccstüll anyagból van, amin flitterek vannak. Ezt a varrónőnek kézzel kell rátennie, ami időigényes...anyagában a streccstüll sztem 1000 körül van, a flitterek szintén ugyanennyi, de szimmetrikusan mintába felvarrni őket 1-2 munkanap.
Az eredetitnél a felsőrészt persze gyárban sorozatgyártják, van rá gép, pár perc alatt megvan.
Köszönöm a gyors választ.
Nem szeretnék flittereket. Csak csipke és tüll. V kivágású nyaki és háti résszel, de a vállamat azért fedje a ruha. Így milyen árban mozoghat az anyag? A csipke sem olcsó mulatság, de nagyon jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!