Ez szerintetek sem normalis?
Csak azért nem segítesz otthon, hogy "hú, én modell akarok lenni, hogy villogjak mások előtt, nehogy baja legyen a bőrömnek.." ez BETEGES, NEM NORMÁLIS.
Gondolod el, de jól esik majd neked is öreg korodban az a segítség, amit az unokáid/gyerekeid nyújtanak!
De te azt nem fogd megérdemelni! Ha nem segítesz anyukádnak, akkor kinek? Ezt érdemli ő? Mert az ő kis 13 éves lánya festi meg keni magát? Tudod te, milyen ember lesz belőled? Egy olyan, aki majd felnőtt korában ott áll az utcasarkon.. Ez, hogy is mondjam, ez szánalom.. Szánalmas vagy.. én lennék az anyukád, akkor már rég kidobtalak volna a házból. Vagy menj más szülőhöz, ott kednceficézd magad! Szerintem is beteges. Bocs, ez kijött belőlem, ez 2014. Szerintem felesleges elkezdened a modellkedést, ne fogyózz, az is felesleges. 13 évesen modellkedni? Örülj, hogy van mit enned és hogy van tető a fejed felett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!