Szükségem lenne a véleményetekre, szerintetek hogy nézek ki? Vagy hogyan nézek ki jobban? 17l
Az összeállítást nézve, egy szórakozóhelyre melyik jobb? Nem ilyen nagy club- szerű lesz,hanem csak szimplán egy rendezvény utáni kisebb buli...
Nem viseltem még farmerszoknyát, ezért nem tudom eldönteni,hogy előnyös-e nekem,vagy talán ribiis beütésű?
Az elsőnél kantárral, másodikon az nélkül fekete bakanccsal és az utolsón sima feszülős naci+az az ing vagy a fekete felső helyette..
Aranyos lány lehetsz :)
Én is a 3.-at mondom, az egész jó ;)
18F
Szerintem a szoknya okés, jól áll, csak a kantárt dobd el a fenébe. Te jó ég, ezt komolyan el tudják így adni? :D Ez a hossz még nem a ribis kategória, bár lehetőleg ne neccharisnyával és köldökig dekoltált felsővel húzd fel. :D
Az 1. mindenhogy ciki. A szoknya, a cipő, a felső, önmagukban is bénán néznek ki és még annyira jól sem állnak, pedig alapvetően csinos lánynak tűnsz.
Szerintem a 2. a legjobb, bár azt a cipőt újragondolnhatnád, az ilyen bakancsokhoz nyakig érő láb kell, mert durván rövidíti a lábakat. Még a fekete ing nélkül is vállalható.
A 3. sem rossz egyébként, viszont csak addig, amíg rajtad van a farmering. Anélkül fakó és halál unalmas, még egy álmos hétköznapra is fantáziátlan.
Eleve a póló nyakkivágása borzasztó rossz, bár amíg van rajtad más ami takarja, nem vészes. De nincs egy normálisabb fehér felsőd? Bár valami színes se ölne meg szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!